Antena Căutare

Rusia ascunde un secret despre care n-a vrut să afli niciodată! De aici plănuia să aducă Apocalipsa peste toată planeta!

Ozersk sau Orașul40 este locul unde a luat naștere programul sovietic pentru arme nucleare, dar cumva este văzut ca un paradis pierdut de unii.

Ozersk sau Orașul40 este locul unde a luat naștere programul sovietic pentru arme nucleare, dar cumva este văzut ca un paradis pierdut de unii.

În pădurile Munților Ural se ascunde Ozersk, orașul păzit de porți și garduri de sârmă. Vreme de decenii întregi, nu a apărut pe vreo hartă, dar a găzduit 100.000 de oameni. Astăzi, lacurile, florile și străzile decorate de o parte și de alta de copaci transformă orașul interzis în idealul american de suburbie.

Muzica, așa cum n-ai crezut că e posibil! Sexualitate, droguri și sărăcie! Copertele astea interzise au ajuns pe internet și șochează fanii!

Orice reminiscență a trecutului pare să fi părăsit locul. La margine de drum, femeile vând legume și fructe. Pe străzi, mamele își plimbă bebelușii în cărucioare, copiii se joacă, iar băieții mai mari se laudă cu schemele de skateboarding fetelor. Într-o pădure din apropiere, familiile înoată în lac, iar bătrânii se odihnesc pe băncuțe.

Primul telefon folosit pentru videochat e mai vechi decât îți poți imagina! L-au făcut când nici nu exista internet și costa o avere!

Peisajul suburban perfect este însă risipit de realitatea pe care o cunosc locuitorii lui. Aceștia din urmă știu că apele în care se scaldă sunt contaminate, legumele și fructele pe care le vând sunt otrăvite, iar copiii bolnavi. Orașul este atât de contaminat, încât este considerat cimitirul Pământului. Totuși, cei care îl populează nu vor să îl părăsească și se consideră aleșii Rusiei. Născuți și crescuți într-un oraș închis, acolo vor să se și stingă.

Vezi ce experimente la limita existenței omului făcea Rusia în acest oraș!

I-au descoperit cadavrul într-o peșteră! Specialiștii greci au recreat chipul unei fete, găsită după 9000 de ani... Reacția unei fetițe, în fața unei bătrâne violente cu animalele străzii. A fugit din salonul în care se afla alături de ...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x