Antena Căutare

S-a dus la cimitir să-și plângă soția îngropată de o zi, dar a trăit clipe dramatice: ”A înviat și țipa după ajutor!”

Moartea unei adolescente de 16 ani, din Honduras, a stârnit isterie printre apropriații ei și a făcut înconjurul lumii, după ce mai multe imagini surprinse la mormântul acesteia au ajuns virale pe rețelele de socializare.

Moartea unei adolescente de 16 ani, din Honduras, a stârnit isterie printre apropriații ei și a făcut înconjurul lumii, după ce mai multe imagini surprinse la mormântul acesteia au ajuns virale pe rețelele de socializare.

Neyasi Perez, o puștoaică de doar 16 ani, căsătorită și însărcinată în trei luni, s-a stins din viață în urma unui infarct. La doar o zi de la înmormânatare, soțul acesteia a mers la mormântul ei, dar a avut parte de o surpriză cutremurătoare. A auzit mai multe strigăte de ajutor, așa că a început să spargă cavoul.

Însoțit de alte rude, bărbatul a început să-și dezgroape soția, care ar fi fost încă în viață, iar în momentul în care au reușit să ajungă la coșciug, acesta ar fi descoperit urme de zgârieturi pe interoriul capacului de sticlă al coşciugului şi buricele degetelor ei ar fi fost vineţii, de la lovituri.

"Am auzit zgomote în interiorul mormântului. I-am auzit vocea, ţipa după ajutor. Totul s-a întâmplat la o zi după ce am înmormântat-o! ", a povestit tatăl femeii la scurt timp după incident.

Chiar dacă tânăra a fost dezgropată rapid și dusă la spital, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva, astfel că a fost declarată moartă pentru a doua oară. Totuși, aceștia sunt de părere că fata a suferit fie un atac de panică grav, ce i-a oprit inima temporar, fie un atac de cataplexie, ce nu i-a mai permis să se miște, iar ulterior a murit din cauza lipsei de oxigen.

Ce se întâmplă dacă privești pe cineva în ochi, timp de zece minute! Puțini ar avea curajul să încerce așa ceva!... Cu ei te potriveşti de minune! Topul zodiilor cu care faci echipă perfectă în dragoste!...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x