Antena Căutare

Scrisoarea de dragoste a unei vaduve din secolul XVI emotioneaza o lume intreaga. Citeste-o aici!

O scrisoare de dragoste care dateaza din secolul XVI a fost descoperita in Coreea de Sud. Aceasta a fost scrisa de o vaduva insarcinata care a pus-o in mormantul sotului pentru a-i arata dragostea pe care i-o poarta in continuare.

Potrivit Yahoo Shine, alaturi de scrisoare, in mormantul coreanului din orasul Andong City a fost descoperita si o pereche de sandale cusute din canepa, dar si suvite din parul sotiei sale. Eung-Tae Lee, barbatul caruia ii era adresata scrisoarea de dragoste, a facut parte din clanul Goseong Yi si a murit la varsta de 30 de ani.

Iata ce contine emotionanta scrisoare de dragoste

“Catre tatal lui Won,
1 iunie 1596

Intotdeauna mi-ai spus. Cum ai putut muri fara mine? Pe cine ar trebui sa ascultam eu si baiatul nostru si cum ar trebui sa traim? De ce ai murit inaintea mea?

Cum ne-am daruit inimile unul altuia? Cand stateam intinsi impreuna imi spuneai mereu Cum ai putut sa lasi totul in urma si sa pleci fara mine?

Pur si simplu nu pot trai fara tine. Vreau sa vin la tine. Te rog, ia-ma acolo unde esti tu. Nu pot trece peste sentimentele pe care le am fata de tine. Ce sa fac acum cu inima mea si cum sa traiesc cu dorul pe care copilul nostru il simte?

Te rog, citeste aceasta scrisoare si raspunde-mi in detaliu in visele mele. Pentru ca vreau sa te aud in visele mele am scris aceasta scrisoare si am pus-o in mormantul tau. Uita-te atent la ea si vorbeste cu mine.

Cand nasc acest copil, cui ar trebui sa-i spuna el ? Poate oare cineva intelege ce simt? Nu exista tragedie mai mare pe lume.

Tu esti in alt loc si nu suferi cat sufar eu. Durerea mea nu are limita si sfarsit. Te rog, citeste aceasta scrisoare si arata-te in visele mele. Vino la mine in secret si arata-te. Nu exista limita la ce vreau sa spun si ma opresc aici.”

Foto: gawker.com

Conferinta de presa a lui Andy Murray, intrerupta de Sean Connery si Alex Ferguson... Cum a participat un soldat mort la Jocurile Paralimpice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x