Antena Căutare

Se cere test de paternitate. Scandal într-un cuplu canin după ce puii au altă culoare decât cea a părinților!

Bancul cu „unul alb și unul negru” a fost depășit de un fapt real petrecut în Texas, acolo unde doi câini și șase puișori sunt în centrul unui scandal, care poate fi rezolvat doar printr-un test de paternitate

Bancul cu „unul alb și unul negru” a fost depășit de un fapt real petrecut în Texas, acolo unde doi câini și șase puișori sunt în centrul unui scandal, care poate fi rezolvat doar printr-un test de paternitate.

Pe ea o cheamă Mocca. Este un superb exemplar de bichon de culoare albă. Partenerul său de zi cu zi are aceeași culoare și face parte tot din rasa amintită. Zilele trecute, Mocca a devenit mămică, iar masculul, cel puțin teoretic, tată. Numai că venirea pe lume a celor șase puiuți a iscat un adevărat scandal, iar relația patrupedelor se zdruncină din temelii. Asta pentru că femela a născut șase pui negri ca abanosul, iar stăpâna și câinele o privesc destul de bănuitor.

Proprietara câinilor a cerut sfatul prietenilor, postând imaginile pe Twitter, iar părerea unanimă este că în cazul de față este necesar un test de paternitate.

Top 5 magicieni care au murit în timpul show-ului. Au fost ciuruiți de gloanțe sau și-au găsit sfârșitul înecați, în faț... Îţi îngheaţă sângele în vene! Profeţia lui Nostradamus în care vorbeşte despre România şi al Treilea Război Mondial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x