Antena Căutare

Sfaturi de "agatat", din 1938, pentru femeile singure. "Daca ai nevoie de un sutien, poarta-l"

Regulile pe care e normal sa le respecti la o intalnire, in ziua de azi, au fost enumerate pentru femeile care isi cautau parteneri la sfarsitul anilor '30

Regulile de politete nu se uita nici la intalnirea cu un barbat. Oricat de mult ne-am dori sa il dam pe spate, trebuie sa ne pastram o imagine impecabila. In trecut, existau carti cu sfaturi pentru femeile singure, care voiau sa nu dea gres atunci cand ieseau cu viitorul iubit. Imgur.com ne prezinta zece dintre ele:

1. Nu iesi in evidenta atunci cand vorbesti cu alt barbat. Cel mai grav este sa lesini dupa ce consumi prea mult alcool. Exista sanse sa nu te mai sune niciodata.

2. Nu fii sentimentala si nu incerca sa il faci sa spuna ceva ce nu vrea, apeland la emotii. Barbatilor nu le plac lacrimile, mai ales in locuri publice.

3. Nu sta in pozitii ciudate si niciodata nu arata ce esti plictisita, chiar daca, totusi, abia astepti sa pleci acasa. Fii activa, iar daca trebuie sa consumi guma de mestecat (desi nu e recomandat), fa-o in tacere, cu gura inchisa.

4. Aranjeaza-ti hainele departe de vazul tuturor. Pastreaza-ti imaginea. Fii gata cand vine sa te ia de acasa si nu il face sa te astepte. Intampina-l cu un zambet.

5. Barbatilor nu le plac fetele care imprumuta batistele si o murdaresc cu ruj. Machiaza-te cand esti singura, nu de fata cu el.

6. Femeile neatente nu atrag barbatii. Nu vorbi cand dansezi pentru ca poate vrea doar asta, apoi se mai gandeste daca veti continua cu o discutie

7. Daca ai nevoie de un sutien, poarta-l. Nu trage de brau si fii atenta sa nu ai ciorapii rupti.

8. Nu fii familiara cu insotitorul, giugiulindu-l in public. Orice show de afectiune este prost gustat, iar, de obicei, ii stanjeneste si ii umileste pe barbati.

9. Nu fii familiara cu chelnerul, spunandu-i ca te-ai simtit bine cu altcineva, alta data. Barbatii merita si doresc intreaga ta atentie.

10. Nu vorbi despre haine si nu incerca sa le descrii barbatilor piese vestimentare. Multumeste-l si infrumuseteaza-ti intalnirea cu lucruri despre care vrea si el sa vorbiti.

Foto: Imgur.com

GALERIE FOTO! 10 insule fotografiate din spatiu... Un papa gigant: Portretul Suveranului Pontif, desenat intr-un camp din Italia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x