Căutare Live

Shunga – sex si placere sau arta erotica japoneza

Te gandeai ca Japonia este tara manierelor rafinate si a picturilor sensibile cu ciresi infloriti si muntele Fiji? Mai gandeste-te o data.

O noua colectie de imagini expuse la Muzeul Britanic, ne dezvaluie ca japonezii de odinioara nu erau deloc niste oameni timizi si modesti, ci o natiune extrem de dezinhibata.

Si, pentru prima data in istoria muzeului, copiii sub 16 ani nu au voie sa intre decat daca sunt insotiti de un adult, iar parintii cu copii sub 14 ani vor fi avertizati ca expozitia contine imagini sexuale implicite.

Picturile au fost realizate intre 1600 si 1900 si i-au ispirat pe Toulouse-Lautrec, Rodin si Picasso.

Expozitia va fi deschisa de pe 3 octombrue 2013 pana pe 5 ianuarie 2014.

Un bilet standard costa 7 lire.

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri