Căutare Live

Și-a cumpărat o cafea, dar a simțit că ceva era în neregulă. Ce a descoperit în ceașcă a trimis-o direct la spital

Cafeaua este un element veșnic prezent în viața noastră de zi cu zi. O femeie din Utah a avut parte de o surpriză neplăcută după ce a terminat de băut o ceașcă de cafea, cumpărată de la un celebru lanț de cafenele.

pexels.com

Cafeaua este un element veșnic prezent în viața noastră de zi cu zi. O femeie din Utah a avut parte de o surpriză neplăcută după ce a terminat de băut o ceașcă de cafea, cumpărată de la un celebru lanț de cafenele.

Deneice Lee și-a făcut oprirea zilnică la cafeneaua preferată, pentru a-și lua o cafea. De la prima înghițitură, a simțit că ceva era în neregulă cu băutura ei. Setea și pofta de licoarea neagră au convins-o să nu își asculte instinctul și să bea în continuare. Nu s-a gândit nicio clipă că era în pericol.

„Sincer, avea gust de cauciuc ars”, a povestit Lee despre ultima înghițitură pe care a luat-o înainte să lase paharul în mașină pentru a-și duce cumpărăturile în casă. „Copii mei au venit după mine, speriați, strigând că au găsit niște pastile în cafeaua mea.”

Două tablete albe se vedeau plutind în băutură. O prietenă a sunat imediat la o restaurant pentru a afla ce s-ar fi putut întâmpla.

Răspunsul pe care l-au primit femeile le-a șocat. Se pare că pastilele nu erau medicamente, ci tablete folosite pentru spălarea aparatelor de cafea.

„Îmi era teamă pentru viața mea. Habar n-aveam ce tocmai ingerasem.”

A ajuns de urgență la spital, unde i s-a făcut rău. A rămas internată câteva ore, până medicii au reușit să o stabilizeze.

„Cred că ce s-a întâmplat a fost o simplă greșeală. Sper că doar atât a fost. Nu știu ce să fac în continuare…vreau doar să mi se plătească taxele de spitalizare. Sper să nu mai treacă nimeni printr-o asemenea experiență.”

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri