Antena Căutare

Și-a deschis un cont fals pe o rețea de socializare, ca să îi testeze fidelitatea iubitului ei! Ce i-a răspuns bărbatul a lăsat-o mască

O femeie și-a deschis un cont fals pe o rețea de socializare, pentru a-i testa fidelitatea iubitului ei. Tânăra a fost șocată de răspunsul pe care l-a primit de la bărbat.

O femeie și-a deschis un cont fals pe o rețea de socializare, pentru a-i testa fidelitatea iubitului ei. Tânăra a fost șocată de răspunsul pe care l-a primit de la bărbat.

Femeia, Akosuah May, o asistentă din Accra, Ghana, a scris despre dezamăgirea ei pe rețeaua de socializare Twitter, unde a primit imediat peste 150.000 de aprecieri.

„Am deschis un cont fals și am început să flirtez cu iubitul meu. El mi-a scris că iubita lui tocmai a murit, în urmă cu două luni”, a scris femeia pe Twitter.

Însă, în afară de oamenii care au compătimit-o, alte persoane au criticat-o că i-a întins o astfel de cursă bărbatului.

„Faptul că i-ai înscenat așa ceva iubitului tău arată că exista lipsă de încredere între voi și că în relația voastră existau probleme de ambele părți”, i-a scris o persoană.

„Mulțumește-I lui Dumnezeu că măcar a făcut referire la tine. Alți bărbați nici nu fac referire la vreo parteneră”, i-a scris altcineva.

Alte persoane i-au atras atenția chiar că este posibil ca bărbatul să se fi referit la o cu totul altă femeie, care ar fi încetat din viață în urmă cu două luni.

Totul pentru copii! A făcut împrumut la bancă pentru a-și duce elevii nevoiași în excursii: „Am simțit asta ca o chemare... Licitaţie de artă pentru lichidarea patrimoniului unei celebre galerii bucureştene, Hanul cu Tei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x