Antena Căutare

Sibusiso Mthembu, omul care l-a intalnit pe Dumnezeu!

Sibusiso Mthembu este un barbat din Africa de Sud, care sustine ca a vizitat pana acum de patru ori Raiul. Mai mult decat atat, acesta mai spune ca a desenat pe peretele casei sale o harta a locului unde ajungem dupa moarte.

Insa Raiul este putin mai complicat decat credeam, dupa spusele barbatului. Acesta sustine ca exista 11 raiuri si ca el a avut norocul sa le viziteze pe fiecare dintre ele. Sibusiso Mthembu a afirmat chiar ca l-a intalnit pe Dumnezeu, cand s-a oprit pe planeta Jadalem care este acoperita ca apa si gheata.

Mthembu povesteste ca in 1993, un om in alb a venit la el acasa si i-a spus ca Raiul are nevoie de el. Cand ingerul s-a intors, peste ani, l-a luat si pe Mthembu. De altfel, africanul este cel care a prezis sfarsitul lumii, in mai, anul trecut.

"De fapt, in acea zi a fost o mare intrunire in Rai. Profetul spune ca o zi de-a lui Dumnezeu este echivalentul a 891 de ani pe Pamant, asa ca 23 mai 2011 a fost inceputul numaratoarei inverse pentru sfarsitul lumii", spune cel care a vazut Raiul.

Sursa: Globalpost.com

FOTO! Cel mai batran urangutan din Europa a murit!... FOTO! Vezi cum arata tablourile alcatuite numai din suruburi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x