Antena Căutare

Singura problemă e că vei fi de nerecunoscut în câteva luni! Dieta unei farmaciste japoneze face ravagii printre românce!

 Îți numeri caloriile, ai grijă ce mănânci, faci și exerciții fizice în majoritatea zilelor și totuși, când te urci pe cantar, acul nu se mișcă nici cu o gradație către greutatea dorită? Poate nu ai ăncercat o dietă potrivită! O farmacistă japoneză a creat un regim care face furori pe rețelele de socializare, mai ales pe cele asiatice, dar și pe cele din România.

Îți numeri caloriile, ai grijă ce mănânci, faci și exerciții fizice în majoritatea zilelor și totuși, când te urci pe cantar, acul nu se mișcă nici cu o gradație către greutatea dorită? Poate nu ai ăncercat o dietă potrivită! O farmacistă japoneză a creat un regim care face furori pe rețelele de socializare, mai ales pe cele asiatice, dar și pe cele din România.

Câteva trucuri te vor ajuta să revii la silueta din adolescență! Dieta presupune să mănânci o banană la micul dejun şi să bei apă călduţă pe tot parcursul zilei. Rezultatele încep să se vadă după primele două săptămâni.


Ai voie să mănânci mai mult de o banană la micul dejun, însă nu abuza!

Dacă nu poţi consuma banane din diverse motive, poţi opta pentru oricare alt fruct. Dacă simţi că nu te-ai săturat, aşteaptă 15 minute, după care poţi mânca orice doreşti, dar alege porţii mici!Prânzul şi cina le poţi lua aşa cum faci de obicei.



Încearcă să eviţi, totuşi, să iei cina după ora 18.00 şi să consumi alimente prăjite pe cât posibil.La capitolul băuturi, ai voie să bei doar apă călduţă, cu înghiţituri mici.După primele 15 ore de dietă poţi lua o gustare dulce, precum ciocolată sau biscuiţi.

A doua jumătate a anului 2016 va fi o perioadă cruntă pentru această zodie! Va trăi dezamăgirea vieții sale...... Vine vara, bine ne pare!Topul celor mai amuzante fotografii de la mare! Nu te vei putea opri din râs!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x