Antena Căutare

Un bărbat a fost nemulțumit de cum a spălat soția lui vasele, așa că i-a dat o lecție. Ce a urmat

Un bărbat a reușit să stârnească un val puternic de reacții pe internet atunci când a dezvăluit că soția sa n-a spălat bine vasele și el a fost nemulțumit, așa că i-a arătat cum se face, de fapt.

barbat case spala vase Galerie
Bărbatul a dezvăluit ce s-a întâmplat și de ce s-a supărat pe soția lui, de fapt | sursa foto: Shutterstock

Spălatul vaselor este una dintre sarcinile casnice pe care suntem nevoiți să le facem zilnic sau măcar o dată la două zile. Curățenia este foarte importantă într-o locuință, dar sunt și situații în care diferitele sarcini pot da naștere unor discuții aprinse între parteneri. Un bărbat a reușit însă să uimească mii de oameni din întreaga lume atunci când i-a dat soției sale lecții despre cum ar fi trebuit aceasta să spele vasele, de fapt. Dezvăluirile lui au devenit imediat virale și au stârnit un val puternic de reacții.

Un bărbat nemulțumit de cum a spălat soția lui vasele i-a dat acesteia o lecție. Dezvăluirile lui au stârnit un val puternic de reacții

Oricât de greu ar părea de crezut, un om a fost atât de dezamăgit de modul în care soția lui a spălat vase, încât a decis să îi facă o demonstrație. Întreaga întâmplare a fost dezvăluită pe un site celebru și a devenit virală, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

Iată în rândurile de mai jos mesajul publicat de bărbatul cu pricina:

Citește și: Un bărbat a fost părăsit de soție fiindcă lăsa vasele murdare lângă chiuvetă. El i-a dat dreptate când a înțeles ce însemna gestul

„Soția mea este foarte neglijentă atunci când vine vorba despre sarcinile casnice și face mereu lucrurile de mântuială. Astăzi a fost a treia oară în săptămâna aceasta când am găsit o urmă de reziduu în farfuria mea. Efectiv m-am enervat. Am luat farfuria, mi-am adus soția la chiuvetă și i-am făcut o demonstrație, i-am arătat cum se freacă în mod corespunzător întreaga farfurie. Nici măcar nu era atentă, părea că se uită pierdută în spațiu. I-am zis să nu mai fie lipsită de respect și să se uite atent cum îi fac demonstrația de spălat vase, căci în mod evident nu se pricepe deloc la spălat vase (sau, poate, dacă mă gândesc mai bine, doar se preface că nu știe).

Citește și: De ce nu e bine să folosești un burete ca să speli vasele! Obiceiul la care vei renunța imediat. Ce alternativă poți alege

A început să plângă atunci când i-am zis asta și mi-a spus să o las în pace. A fugit în baie. Acum mă simt prost pentru faptul că am făcut-o să plângă, dar și eu m-am săturat până peste cap să o văd că nu își face treaba cum trebuie. Oare am exagerat eu?”, a scris bărbatul pe Reddit, potrivit celor de la mirror.co.uk, în dorința lui de-a afla dacă reacția lui a fost una întemeiată sau nu.

Oameni din întreaga lume au citit dezvăluirea și au reacționat imediat. Așa cum chiar omul a explicat ulterior, sarcinile casei au fost împărțite în mod egal, însă soția pare că mereu își face treaba cu jumătăți de măsură. Unii i-au dat dreptate omului și au spus că era firească reacția lui, alții s-au înfuriat și i-au criticat atitudinea, dar și faptul că nu a dat dovadă de mai multă răbdare.

S-au născut cu trupurile lipite și medicii au făcut eforturi pentru a le separa. Cum arată siamezele la vârsta adolescen... Cum îți dai seama ce gust are vinul, fără să deschizi sticla. Trucul folosit de experți ca să afle dacă vinul e sec sau ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x