Antena Căutare

Spectacol pe o stradă din Marea Britanie, oferit de o cerșetoare româncă și un polițist! Bărbatul i-a luat acordeonul și a uimit pe toată lumea

Pe o stradă din Marea Britanie, o cerșetoare, româncă, cântă la un acordeon vechi. Un polițist se apropie de ea și o salută. Femeia îi răspunde și îi spune că este din România. Pe bărbat pare să-l intereseze mai mult instrumentul decât naționalitatea femeii.

Spectacol pe o stradă din Marea Britanie, oferit de o cerșetoare româncă și un polițist! Bărbatul i-a luat acordeonul și a uimit pe toată lumea
cersetoare, romanca, politist, acordeon

Pe o stradă din Marea Britanie, o cerșetoare, româncă, cântă la un acordeon vechi. Un polițist se apropie de ea și o salută. Femeia îi răspunde și îi spune că este din România. Pe bărbat pare să-l intereseze mai mult instrumentul decât naționalitatea femeii.

Înainte să fim români, englezi, cerșetori sau polițiști, suntem oameni! Uneori, uităm asta. Personajele din filmarea de mai jos sunt dovada vie!

„Pe vremuri, cântam și eu la acordeon. Eu sunt irlandez. Îmi dai voie să fac o încercare?”, o întreabă polițistul.

Ușor temătoare, cerșetoarea se ridică în picioare și îl ajută pe omul legii să își aranjeze instrumentul în brațe. Uimită de talentul polițistului, femeia își scoate telefonul și începe să îl filmeze. Nu durează mult până când alți trecători se opresc și fotografiază momentul inedit.

„Excelent, doar că sunt câteva clape stricate... Nu ar trebui să fac asta, dar vreau să îți dau niște bani”, i-a zis polițistul.

După ce îi lasă „o donație”, bărbatul își ia la revedere și pleacă.

Omul ăsta a avut nevoie de ajutor ca să înțeleagă cât de bogat este: „Am scos 10 milioane din cont, am pus banii în maşi... Credea că are o căsnicie perfectă! Un telefon i-a spulberat iluzia: „Da, îl cunosc, este căsătorit cu sora mea”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x