Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Spectacol pe o stradă din Marea Britanie, oferit de o cerșetoare româncă și un polițist! Bărbatul i-a luat acordeonul și a uimit pe toată lumea

Pe o stradă din Marea Britanie, o cerșetoare, româncă, cântă la un acordeon vechi. Un polițist se apropie de ea și o salută. Femeia îi răspunde și îi spune că este din România. Pe bărbat pare să-l intereseze mai mult instrumentul decât naționalitatea femeii.

cersetoare, romanca, politist, acordeon

Pe o stradă din Marea Britanie, o cerșetoare, româncă, cântă la un acordeon vechi. Un polițist se apropie de ea și o salută. Femeia îi răspunde și îi spune că este din România. Pe bărbat pare să-l intereseze mai mult instrumentul decât naționalitatea femeii.

Înainte să fim români, englezi, cerșetori sau polițiști, suntem oameni! Uneori, uităm asta. Personajele din filmarea de mai jos sunt dovada vie!

„Pe vremuri, cântam și eu la acordeon. Eu sunt irlandez. Îmi dai voie să fac o încercare?”, o întreabă polițistul.

Ușor temătoare, cerșetoarea se ridică în picioare și îl ajută pe omul legii să își aranjeze instrumentul în brațe. Uimită de talentul polițistului, femeia își scoate telefonul și începe să îl filmeze. Nu durează mult până când alți trecători se opresc și fotografiază momentul inedit.

„Excelent, doar că sunt câteva clape stricate... Nu ar trebui să fac asta, dar vreau să îți dau niște bani”, i-a zis polițistul.

După ce îi lasă „o donație”, bărbatul își ia la revedere și pleacă.

Recomandari