Antena Căutare

SUA: Un barbat a adormit in timp ce facea pluta

Un barbat a alertat fortele de ordine din oraselul american Williamsport, dupa ce a adormit in timp ce facea pluta pe apa. Localnicii, insa, l-au crezut mort si au sunat la 911. Zeci de politisti si medici legisti au fost surprinsi sa vada ca omul era cat se poate de viu si chiar a iesit singur din apa.

L-am vazut acolo, era singur. Primul meu gand a fost: "Dumnezeule!". Iar al doilea a fost sa alerteze autoritatile. Americanul plutea de cateva zeci de minute in raul din apropierea unui baraj, sustinut de o vesta de salvare. Apelurile au inceput sa curga in lant la dispeceratul 911.

La fata locului au ajuns politistii, insotiti de medici legisti si presa. Initial, nicio persoana nu s-a apropiat de barbat, pentru a nu contamina probele, potrivit legii din Statele Unite. La un moment dat, insa, "victima" s-a apropiat de mal si a iesit pe uscat pe propriile picioare, spre surprinderea tuturor.

Martorii au observat mai multe aspecte care puneau sub semnul intrebarii intreaga intamplare. Una dintre cele mai ciudate parti din aceasta intamplare este faptul ca, la inceput, martorii au observat ca barbatul purta aceasta vesta de salvare. Astfel, daca era o victima a inecului, ei se intrebau cum a ajuns acolo. Se pare ca el doar isi facea somnul de dupa-amiaza in Susquehanna.

Inotatorul a declarat ca a cazut intr-un somn atat de adanc, incat nu a auzit intreaga zarva din jurul lui. Si ar mai fi dormit, daca o libelula nu i-ar fi aterizat pe nas.

Desi le-a luat cateva minute sa isi revina din soc, martorii au reusit sa se bucure de finalul inedit al intamplarii. Iar inotatorul si-a cerut scuze pentru ca a irosit timpul fortelor de ordine.

Carnavalul de la Rio s-a mutat la Mamaia!... Ploaia de stele, vizibila doar in Spania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x