Antena Căutare

Surpriză uriașă pentru o familie din Australia! Ce a intrat în casa lor, spărgând un geam. A făcut dezastru și a lăsat urme de sânge peste tot!

O familie australiană a fost trezită brusc la sfârşitul săptămânii trecute, după ce un cangur a intrat în casa acesteia, spărgând un geam.

O familie australiană a fost trezită brusc la sfârşitul săptămânii trecute, după ce un cangur a intrat în casa acesteia, spărgând un geam.

Mafi Ahokavo a povestit luni seara pentru postul de televiziune Channel 9 că a fost trezit de zgomotul ferestrei sparte, înainte de a descoperi energicul intrus în casa sa din Melbourne (sud) - unde trăieşte alături de soţia sa şi de băiatul lor în vârstă de trei ani.

„Eram pe punctul de a adormi când am auzit un zgomot puternic, venind de nicăieri", a completat el.

Panicat, marsupialul rănit a făcut ravagii prin casă, înainte de a se prăbuşi epuizat în baie.

Surpriză uriașă pentru o familie din Australia! Ce a intrat în casa lor, spărgând un geam. A făcut dezastru și a lăsat urme de sânge peste tot!

Mafi Ahokavo l-a închis acolo până la venirea unei echipe de intervenţie, care l-a sedat.

„În faţa unei bariere de case, garduri şi porţi închise, cangurul (poreclit Norman) a văzut în fereastră salvarea", a povestit pe Facebook Manfred Zabinskas, unul dintre salvatorii săi, care, după ce a dus animalul la veterinar unde a fost tratat, l-a luat la adăpostul pentru animale pe care îl administrează.

Săpau pentru canalizare când au găsit aceste "fiare vechi"! Oamenii n-au conștientizat pericolul uriaș... Semnal de alarmă înfiorător: "Omenirea a epuizat, la 1 august 2018, toate resursele"! Sfârșitul lumii, tot mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x