Antena Căutare

Imagini DURE! A fost DESFIGURATĂ de CANCER în urma unui moft! Cum arată ACUM chipul acestei tinere care mergea de 5 ori pe săptămână la SOLAR

Are 21 de ani, o viață înainte, însă luptă cu o boală necruțătoare pe care a contactat-o în urma unui moft.

Are 27 de ani, o viață înainte, însă luptă cu o boală necruțătoare pe care a contactat-o în urma unui moft. Tawny Willoughby este asistentă medicală, o femeie frumoasă și gingașă. Trăiește în Alabama, Statele Unite, a făcut o greșeala neiertătoare și vrea ca vocea ei sa fie auzită de toate femeile amatoare de... solar!

Tawny a fost diagnosticată cu cancer de piele, după ce ani la rând a mers și de cinci ori pe săptămână la solar. Voia să arate bine, să aibă un ten ciocolatiu, fără să se gândească o clipă că și-ar putea pune viața și frumusețea în pericol.

A ajuns să fie desfigurată, însă nu s-a descurajat. Deși are chipul plin de răni în urma tramamentelor dure, tânăra a decis să și-l arate public pentru a împiedica alte femei să comită aceeași greșeală.

Aceasta a postat pe Facebook o imagine dureroasă. Fotografia a fost distribuită de peste 54 000 de ori în rețeaua socială. Scopul? Conștientizarea pericolului uriaș la care te expui atunci când apelezi la bronzul artificial!

Tawny a măturisit că prin poza sa, mulți oameni au aflat despre această problemă și, în același timp, mulți alții i-au trimis mesaje de susținere și motivare pentru a lupta boala ei.

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

A fost părăsit de iubită și a luat-o razna. Cum s-a răzbunat pe femeia care i-a fost alături, întrece orice imaginație... Top 3 zodii care au șanse să câștige la LOTO în luna iunie 2015! Vezi dacă te regăsești printre NOROCOȘI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x