Testul care nu dă greș. Alege UN OM din imagine și vezi ce secrete ascunzi!

Testul Szondi este considerat a fi unul dintre cele mai bune teste pentru a scoate la iveala personalitatea si latura ascunsa, negativa a fiecarui om. Teoria lui Szondi era ca oamenii sunt atrasi intrinsec de cei asemanatori lor

Testul Szondi este considerat a fi unul dintre cele mai bune teste pentru a scoate la iveal apersonalitatea si latura ascunsa, negativa a fiecarui om. Teoria lui Szondi era ca oamenii sunt atrasi intrinsec de cei asemanatori lor.

Acum ca ai ales, vezi in lista de mai jos unde te incadrezi.

1. Sadistul
Ești o persoană calmă, care sare mereu în ajutorul celorlalți. E posibil ca acest lucru să fie rezultatul unor fapte mai puțin plăcute din copilăria ta. Mai exact, să îți fi reprimat un comportament dominant și autoritar din primii ani ai vieții.

2. Epilepticul
Ești o fire prietenoasă și îți place să ai controlul asupra multor aspecte din viața ta. Ceea ce e posibil să fi reprimat sunt impulsivitatea, furia și agresivitatea.

3. Catatonicul
Nu îți plac schimbările de niciun fel, pentru că ești fericit cu ceea ce ai și cu ceea ce ai reușit până acum. Conform testului, ai reprimat negativismul și hiperactivitatea minții tale.

4. Schizofrenicul
Ești genul de persoană dependentă de familie și prieteni. Nu ți-ai putea imagina viața în singurătate, iar asta demonstrează că ți-ai reprimat emoțiile negative, gândurile negre și indiferența față de cei din jurul tău.


Citește continuarea AICI.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri