Căutare Live

Testul care nu dă greș. Alege UN OM din imagine și vezi ce secrete ascunzi!

Testul Szondi este considerat a fi unul dintre cele mai bune teste pentru a scoate la iveala personalitatea si latura ascunsa, negativa a fiecarui om. Teoria lui Szondi era ca oamenii sunt atrasi intrinsec de cei asemanatori lor

Testul Szondi este considerat a fi unul dintre cele mai bune teste pentru a scoate la iveal apersonalitatea si latura ascunsa, negativa a fiecarui om. Teoria lui Szondi era ca oamenii sunt atrasi intrinsec de cei asemanatori lor.

Acum ca ai ales, vezi in lista de mai jos unde te incadrezi.

1. Sadistul
Ești o persoană calmă, care sare mereu în ajutorul celorlalți. E posibil ca acest lucru să fie rezultatul unor fapte mai puțin plăcute din copilăria ta. Mai exact, să îți fi reprimat un comportament dominant și autoritar din primii ani ai vieții.

2. Epilepticul
Ești o fire prietenoasă și îți place să ai controlul asupra multor aspecte din viața ta. Ceea ce e posibil să fi reprimat sunt impulsivitatea, furia și agresivitatea.

3. Catatonicul
Nu îți plac schimbările de niciun fel, pentru că ești fericit cu ceea ce ai și cu ceea ce ai reușit până acum. Conform testului, ai reprimat negativismul și hiperactivitatea minții tale.

4. Schizofrenicul
Ești genul de persoană dependentă de familie și prieteni. Nu ți-ai putea imagina viața în singurătate, iar asta demonstrează că ți-ai reprimat emoțiile negative, gândurile negre și indiferența față de cei din jurul tău.


Citește continuarea AICI.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri