Căutare Live

Testul de cuplu care a devenit viral. Ce semnificație are linia verde și ce spune despre partenerii de cuplu

Un nou test pentru cupluri a devenit viral în mediul online. Testul cu linia verde a făcut multe femei să se îndoiască de partenerii lor.

Un nou test pentru cupluri a devenit viral în mediul online. Testul cu linia verde a făcut multe femei să se îndoiască de partenerii lor.

TikTok

Noul test de cuplu numit Linia Verde e făcut în așa fel încât să testeze cât de compatibili sunt partenerii unui cuplu. Testul care s-a făcut în mediul online a luat cu asalt platformele sociale și au apărut multe controverse.

Testul arată care dintre cei doi parteneri ai unui cuplu este mai ușor influențabil decât celălalt. Testul Liniei Verzi are peste 11 miliarde de vizualizări într-o săptămână doar pe TikTok.

Testul Liniei Verzi - Cât de popular a devenit

Noul trend e făcut să delimiteze între acei parteneri ușor de influențat și aceia care își domină partenerul. Testul este foarte simplu. Tot ce trebuie să faceți este un selfie și să trasați câte o linie verde pe poză, pe corpul fiecăruia dintre parteneri, urmărindu-i poziția corpului.

@jackmacbarstool Reply to @ashleyelizabexx #greenscreen #greenline #kimkardashian #kim ♬ original sound - JackMacBarstool

Citește și: Tu ce vezi în imagine? Iluzie optică ce îți dezvăluie secrete despre dragoste, relații și împlinire. Răspunsul te va surprinde

Testul Liniei Verzi a fost share-uit de sute de mii de persoane din lumea întreagă. Acest test a fost creat prima oară de Rivelino, un user al Twitter, în luna mai 2020. Se pare că acum, doi ani mai târziu, testul încă creează isterie și mulți tineri l-au criticat din cauza faptului că acest test i-a făcut să își schimbe percepția despre partenerul de viață.

Felul în care o persoană pozează când e alături de partenerul sau partenera sa spune multe despre acea persoană. Postura corpului va indica cine e în poziția de putere și cine e cel care se supune partenerului. Dacă unul din parteneri se înclină spre celălalt, înseamnă că persoana care se înclină îi este supusă și obedientă partenerului său.

@claudiaashao so who’s pulling who? 🤪#greenlinetest #couple #ldr #fyp #coupletok #pullgame #relationships #dating #couplegoal ♬ original sound - JackMacBarstool

Dacă ambii parteneri stau perfect drepți, lipiți unul de celălalt, atunci cei doi fac o echipă bună și nu există un caracter dominant pentru că ei își împart împreună sarcinile.

Dacă linia verde care urmărește trupul bărbatului e ușor curbată, înseamnă că femeia este cea care e în controlul relației. În schimb, dacă femeia se înclină în direcția bărbatului, înseamnă că el este în control, el e stâlpul familiei.

Ce spune Testul Liniei Verzi despre partenerii de cuplu

Toți cei care au văzut testul, au făcut rapid o fotografie cu partenerul lor și au dorit să împărtășească rezultatul testului cu toți urmăritorii lor, demonstrând cine e persoana în control din relația lor.

Citește și: Test de personalitate în câteva secunde. Privește această iluzie optică și descoperă un detaliu important despre tine

Rivelino, cel care a inventat testul în 2020, a declarat:

“De regulă femeia se înclină spre bărbat. Ea vrea să pătrundă în lumea lui, să îi simtă puterea, protecția și să fie condusă de el”, spune bărbatul, potrivit Daily Mail.

Utilizatorul Twitter, inventator al acestui test controversat, a mai explicat că polaritatea sexuală este, de fapt, baza unei relații în care atracția sexuală e importantă, iar polaritatea sexuală este baza unei relații de iubire sănătoase.

“Atunci când un bărbat se apleacă spre femeie în poză, arată că el este cel mai sensibil în relație. El arată că are o gândire mai slabă decât cea a femeii și e mai supus. El se simte dependent de ea. Acest lucru este ceea ce le îndepărtează pe femei de partenerii lor”, a mai explicat inventatorul testului.

Cum un rucsac de 20 de kilograme a ajuns să fie sursa zilnică de viață a unei tinere cu sindromul Ehlers-Danlos. Ce a pă... Femeia obișnuia să mănânce zilnic mâncare chinezească, dar când a renunțat la acest obicei, a slăbit enorm. Cum arată ac...
Parteneri
Băuturi care te ajută să scapi de grăsimea abdominală. Sunt perfecte pentru orice vârstă
Catine.ro
Ultimele știri
x