Antena Căutare

"Topirea trupului", inmormantarea de groaza introdusa in Florida

Un serviciu de pompe funebre din Florida a introdus o alternativa infricosatoare pentru clasica inmormantare sau pentru crematoriu - topirea trupului, anunta Daily Mail.

Masina din otel inoxidabil poate "dizolva" un cadavru in mai putin de trei ore, pentru ca apoi lichidul "maroniu, siropos", sa fie revarsat in sistemul de canalizare al orasului. Resturile de oase ramase pot fi apoi trimise familiei sau altor rude.

Intregul proces protejeaza mediul si este o alternativa foarte buna pentru clasica inmormantare sau pentru incinerare, anunta un raport al BBC.

Si serviciile funerare Anderson-McQueen din Sankt Petersburg au instalat aparatul la doar cateva zile dupa ce acesta a fost legalizat in Florida. Rusii planuiesc sa-l "incerce" in urmatoarele saptamani.

Unitatea de "hidroliza alcalina", realizata de compania de origine scotiana Resomation Ltd functioneaza prin scufundarea cadavrului intr-un amestec din apa si hidroxid de potasiu ce este apoi presurizata si incalzita la peste 180 grade Celsius timp de trei ore.

"Sa recunoastem, nu exista o metoda frumoasa prin care sa pierim de pe acesta lume. Toti ajungem cenusa prin flacari sau prin descompunere, din persoane in carne si oase. Daca stam in fata unui crematoriu cu flacari tot procesul pare violent. Asa, totul este mult mai linistit", a spus realizatorul aparatului, Sandy Sullivan.

Vezi mai jos imagini cu infricosatorul aparat!

Foto: WENN.com

Studiu: Oamenii prefera banii in schimbul fericirii... Interpolul confirma cazul baiatului care si-a ingropat tatal in padure de 5 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x