Antena Căutare

Suporturile de pahare Shabby, un vis de vara in orice anotimp!

Visez la niste suporturi de pahare care sa faca diferenta. Sa arate extraordinar si sa reprezinte tot ce e mai frumos pe lume: delicatetea, iubirea, eleganta. Sa fie diafane si romantice. Shabby Coasters sunt un vis de vara. Un vis de vara in gradina bunicii, printre trandafiri roz si albi, cu un parfum puternic, intre doua scaune romantice si o mssuta rotunda. Indiferent de anotimpul in care esti.

Pe masa stau lenese briosele si ceaiul, facute de insasi bunica. Pisica pare ca a impietrit la coltul casei, unde troneaza o iedera alb-verzuie. Shabby Coasters ne amintesc din cand in cand de vantul acela caldut de dimineata, care parca te ia in brate si iti surade. Sunt din lemn, 9x9cm, pictate cu vopsele acrilice, antichizate si insufletite cu un strop de dantela veche, dantela plină de secrete si gandur nerostite. Cel putin asa ne place noua sa visam. Si cand le vedem langa tava Shabby, langa Shabby Birdcage sau langa ladita Heart, atunci stim de ce ne iubim atat de mult casa. Shabby Coasters vin in set de 6 bucati, fiecare diferit, fiecare unic.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre Shabby Coasters precum si alte idei de decoratiuni, apasa aici!

Femeile prefera barbatii cu barba! Un look "sauvage" le pune pe doamne pe foc... Cea mai scumpa branza din lume costa 1.000 de euro kilogramul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x