Antena Căutare

Trei români ar fi furat 50 de porumbei de rasă, în Belgia. Proprietarul păsărilor cere daune uriașe: ”A fost întrerupt întreg procesul de împerechere!”

Trei români care trăiesc în Belgia au intrat în vizorul autorităților după ce un crescător de porumbei din orașul Ranst i-a acuzat că i-ar fi furat nu mai puțin de 50 de porumbei de rasă. 

Trei români ar fi furat 50 de porumbei de rasă, în Belgia. Proprietarul păsărilor cere daune uriașe: ”A fost întrerupt întreg procesul de împerechere!” Galerie
Trei români ar fi furat 50 de porumbei de rasă, în Belgia. Proprietarul păsărilor cere daune uriașe: ”A fost întrerupt întreg procesul de împerechere!”

Conform presei locale, crescătorul de porumbei din orașul Ranst, Belgia, a cerut daune morale în valoare de 701.000 de euro după ce românii i-ar fi furat 50 de porumbei de rasă, între care unul estimat la 200.000 de euro. Cei trei, însă, neagă acuzațiile.

Frans Bungeneers, un ofițer de poliție din Ranst, este cunoscut în rândul crescătorilor de porumbei la nivel internațional, iar păsările sale i-au adus mai multe premii.

„Domnişoară, se putea şi mai rău!“. Cum fac poliţiştii blaturi cu hoţii, pentru a-i scăpa de dosarele penale

Bungeneers a descoperit în dimineața zilei de 14 noiembrie 2016 că jumătate din cuștile sale de porumbei erau goale, peste 50 de porumbei fiind furați, inclusiv trei campioni: Iron Lady Ellie, Lily și Petra. Hoții îi furaseră inclusiv bicicleta pentru a transporta păsările furate. Atât Bungeneers, cât și poliția, au început să primească ponturi privind furtul, iar numele unor români apăreau de mai multe ori.

Trei români ar fi furat 50 de porumbei de rasă, în Belgia. Proprietarul păsărilor cere daune uriașe: ”A fost întrerupt întreg procesul de împerechere!”

De cealaltă parte, însă, Poliția Română a efectuat mai multe percheziții la cei trei suspecți, Vasile P., Petru-Ionel C. și Vasile O., însă nu au fost găsite păsările belgianului. Au fost, însă, găsită păsări furate din Olanda, iar unul dintre suspecți deținea porumbei furați de la un crescător din Lokeren în 2012.

Gafa făcută de niște hoți fără experiență! Au crezut că au furat cocaină, însă în cutie se afla altceva: „au gustat din ea și au aruncat-o imediat în mijlocul străzii”

De asemenea, avocatul bărbatului a explicat și de ce acesta solicită daune atât de mari, el declarând că întreg programul de împerechere a fost dat peste cap de furt. Puii unui porumbel campion se vând foarte scump, astfel de explică cum un porumbel precum Iron Lady Ellie valorează 200.000 de euro.

Un verdict în acest caz va fi dat pe 3 februarie. Avocatul belgianului a solicitat, însă, o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru fiecare suspect și o amendă. Ei neagă, însă, acuzațiile și vor să fie achitați.

Geniu printre români, la 16 ani! Tudor este angajat de Adobe România și are proiecte în curs de patentare. Ce spune desp... Oficiali dintr-un oraş chinez s-au scuzat că au făcut publice imagini ale unor persoane surprinse în pijamale pe stradă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x