Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Gafa făcută de niște hoți fără experiență! Au crezut că au furat cocaină, însă în cutie se afla altceva: „au gustat din ea și au aruncat-o imediat în mijlocul străzii”

Trei hoți din Florida au intrat într-o casă în timpul nopții crezând că vor da spargerea vieții lor, însă totul a luat o întorsătură ciudată.

Au furat cenușa unui mort crezând că e cocaină

Cei trei tineri, au intrat în casă cu gândul de a fura tot ce se putea. Zis şi facut, însă printre lucrurile luate, se află și o cutie cu „pulbere albă", iar aceștia au luat-o convinși că este cocaină. În timpul fugii, împinşi parcă de la spate de teamă, cei trei „gustă" această pulbere albă, cu gândul că vor ajunge la un nivel mai ridicat de adrenalină, dar au făcut o greșeală pe care nu o vor uita niciodată.

Pulberea albă era de fapt cenusă, pur și simplu tot ce mai rămăsese dintr-un bărbat incinerat. Odată ce și-au dat seama că nu este cocaină, au decis să o arunce în mijlocul străzii fără remușcări.

Fuga celor trei criminali nu a durat prea mult. De fapt, au sfârșit în arest la câteva ore după furt, și abia după ce au avut cătușele la încheieturi, au aflat că pulberea albă era de fapt cenușa unui mort.

Nu e prima dată când se întâmplă așa ceva. Un alt eveniment identic s-a produs în 2011, când cinci băieți, după ce au intrat într-un apartament, au scos un bol de sticlă care conținea pulbere albă, de asemenea, şi cei cinci au gustat cenuşa, convinși că sunt droguri.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro