Antena Căutare

Trei zodii care par blânde, dar sunt adevărate fiare. Eşti printre ele?

La prima vedere sunt oameni blânzi, calmi, pentru care ai bagă mâna în foc că nu sunt în stare să supere pe nimeni vreodată. În realitate, sunt în stare de răutăţi cumplite, de răzbunări fără seamăn.

Trei zodii care par blânde, dar sunt adevărate fiare. Eşti printre ele?
Zodii razbunatoare

"Mâţa blândă zgârâie rău!", nu este doar o expresie din popor fără temei. Unele zodii par a fi croite exact pe acest tipar. Sunt în stare de răutăţi cumplite, de răzbunări greu de înţeles.

Iată cele trei zodii de la care nu te-ai aştepta să facă lucruri urâte şi totuşi le fac:

Taur

Persoanele născute în zodia Taur sunt, în aparenţă, foarte calde şi liniştite. Este doar o faţada, pentru că ele încearcă să pară altcineva decât sunt. Sunt oameni prefăcuţi şi vei rămâne uimit să le descoperi adevărată faţă. Au gură mare şi nu le poţi spune niciun secret, pentru că te vor critică de faţă cu alţii. Sunt invidioşi şi îşi trădează pe ascuns prietenii, dacă sunt de părere că aceştia i-au înşelat în vreun fel. Taurii sunt căpoşi şi sunt lipsiţi de orice raţiune logică, motiv pentru care vor adopta mereu poziţia victimei, reuşind să te scoată vinovat.

Fecioară

N-ai zice, dar persoanele născute în zodia Fecioarei sunt cele mai rele din lume. Manipulează pe toată lumea cu felul lor parşiv de a fi şi cu zâmbetul lor inocent. Pentru că simt nevoia mereu să demonstreze că sunt superioare, acţionează de multe ori malefic. Dacă vei ajunge să le cunoşti îţi vei da seama rapid că, de fapt, sunt lipsite de scrupule. Dacă la început e blanda şi se poartă frumos, apoi începe să devină pisăloagă, critică, răutăcioasă şi cârcotaşă. Începe să îţi dea sfaturi deşi nu i le-a cerut nimeni, e inflexibilă, şi, din obsesiile ei pentru ordine şi curăţenie, e în stare să facă un scandal monstru.

Peşti

E o iluzie să crezi că o persoană născută în zodia Peşti nu îţi va face niciodată niciun rău sau că nu va reacţiona cu maliţiozitate atunci când se consideră nedreptăţită. Din păcate pentru ea nu este suficient de inteligenţă pentru a face rău cuiva intenţionat. Doar ţipă şi înjură, devenind uneori chiar foarte violentă. De aceea, e bine să nu prea ai încredere în nativul din Peşti, că la un moment dat tot îţi va face el un rău. Te atrage în plasa cu natură să aparent nevinovată şi neajutorată, însă e suficient să aibă impresia că l-ai deranjat şi a şi luat foc. N-ai vrea să îi fii prin preajma în acele momente.

Sursă: www.studentie.ro

VIDEO: Ești amator de junk-food? Atunci vei fi surprins să vezi cum se prepară un hamburger de peste 350 de kilograme... Te-ai întrebat vreodată de ce ceasurile din reclame sunt setate la aceeaşi oră? Răspunsul e uimitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x