Antena Căutare

Trenul viitorului bagă în ședință de urgență CFR! Nu-l conduce nimeni, dar tot ajunge la destinație!

Cât speri ca CFR să nu mai aibă întârzieri și Metrorex să ajungă și-n Drumul Taberei, britanicii au tren fără mecanic. Astfel, primul tren autonom a efectuat cu succes o cursă între două localități britanice. Trenul a avut la bord și persoane.

Marea Britanie a revoluționat din nou domeniul căilor ferate, după ce, pe 25 martie, a fost testat primul tren autonom cu pasageri la bord. 150 de oameni s-au încumetat să ia parte la experimentul istoric, în ciuda faptului că, recent, o persoană a murit în urma unui accident produs cu o mașină autonomă.

Proiectul de lege care supără Biserica! Persoanele de același sex își vor putea face familii!

Cursa feroviară s-a efectuat între Peterborough și Horsham și s-a desfășurat exclusiv prin control computerizat, fără intervenția manuală a mecanicului de tren. El doar s-a asigurat că toate ușile au fost închise, iar pasagerii se aflau în perfectă siguranță.

Cel mai tare canal de YouTube! Clipurile care te învață tot ce nu ți s-a spus la școală despre istoria României!

Trenul a plecat din centrul Londrei, pe calea ferată Govia Thameslink. Trebuie specificat că astfel de curse controlate prin calculator se folosesc deja în subteranul capitalei engleze, dar a fost pentru prima dată când un astfel de tren a circulat la suprafață în mod autonom. Au existat, desigur, și sceptici, care sunt de părere că noul sistem automatic nu trebuie să înlocuiască prezența mecanicului.

Afla toate detaliile despre trenul pe care n-o sa-l vezi in Romania prea curand

Proiect fără precedent în România! O să vrei să mergi la teatru când vezi cum arată Odeon!... Povestea lui Errin, balerina cu chip de înger, „captivă” într-un trup de fetiță. Tot coșmarul a pornit de la o simplă al...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x