Antena Căutare

Truc genial! Cum poți să cureți, într-un minut, guma de mestecat de pe haine

Guma de mestecat lipită pe haine, o problemă pe care fiecare dintre noi am întâlnit-o cel puțin o dată. Care este soluția cea mai rapidă? Ei bine, potrivit secretele.com acesta este trucul care şi-a câştigat supremaţia în ceea ce priveşte problema gumei de mestecat.

Truc genial! Cum poți să cureți, într-un minut, guma de mestecat de pe haine
| secretele.com

Guma de mestecat lipită pe haine, o problemă pe care fiecare dintre noi am întâlnit-o cel puțin o dată. Care este soluția cea mai rapidă? Ei bine, potrivit secretele.com acesta este trucul care şi-a câştigat supremaţia în ceea ce priveşte problema gumei de mestecat.

Vei avea nevoie de următoarele:

- un cub de gheaţă

- un cuţit sau o periuţă de dinţi

Procedura:

Dacă gumă s-a lipit pe blugi - tot ce trebuie să faceţi este în primul rând să eliminaţi din gumă cât se poate cu degetele, apoi luaţi cubul de gheaţă şi începeţi uşor să fercati locul unde gumă s-a lipit. După ce aţi frecat aproximativ 1 minut, cu ajutorul cuţitului îndepărtaţi uşor gumă. Această se va dezlipi fără probleme, fără a lasă vreao urmă pe blugi. Credeţi-mă, funcţionează de minune!

Dacă gumă s-a lipit pe un tricou sau bluza din bumbac sau alt material mai moale, atunci procedura este asemănătoare, adică frecaţi locul cu gheaţă, apoi îndepărtaţi cu degetele gumă. Această se va rupe fără probleme şi la final, pentru a inlotura gumă în proporţie de 100%, periuţă de dinţi îşi va face treaba frecând uşor până la eliminarea completă.

Video de AICI vă arată procedurile complete!

Impresionant! De-a dreptul! "Ode to Joy" și "We Will Rock You'', în interpretarea a 7224 de muzicieni car... A reușit să devină milionar într-o vară! A transformat Ocna Mureș într-un rai al „aurului mov”. O poveste de succes MADE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x