Antena Căutare

Tu te-ai întrebat vreodată? Care a fost utilizarea iniţială a foliei cu bule de aer

Celebra folie cu bule folosită pentru împachetatul diverselor obiecte sensibile a avut iniţial o altă utilitate

Celebra folie cu bule folosită pentru împachetatul diverselor obiecte sensibile a avut iniţial o altă utilitate

Înainte de a fi folosită pentru împachetat şi c remediu antistres, folia cu bule a fost utilizată ca decor în case. Potrivit lui Joey Green, autor al unei cărţi de specialitate, a explicat că aceasta a fost creată după încercarea eşuată a inventatorilor Alfred Fielding şi Marc Chavannes pentru a face tapet texturat, în 1957, scriu cei de la "Huffington Post".

Cei doi "au încercat să dezvolte o maşină pentru a produce tapet din plastic, cu un suport de hârtie. În schimb, maşinăria lor a produs folii de plastic umplute cu bule de aer", a declarat Green.

Toată povestea a fost confirmată chiar de un purtător de cuvânt al companiei Sealed Air, care se ocupă cu producerea acestei folii. "Inventatorii nu s-au dat bătuţi. Au găsit o modalitate de a transforma creaţia lor într-un obiect util la ambalare", a explicat acesta.

O zi istorică! Avionul Solar Impulse 2 a făcut înconjurul lumii fără nicio picătură de carburant: "Viitorul este cu... Un medic german renumit susține că a aflat secretul: " Da, există viață după moarte și se pare că se aplică în cazu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x