Antena Căutare

Ultima dorință a unei femei care a aflat că mai are câteva luni de trăit l-a șocat pe soțul ei. Ce a putut să-i ceară

Când a aflat că nu mai are mult de trăit, femeia și-a luat inima în dinți și i-a spus soțului ei cea mai mare dorință a sa. Extrem de rănit, el a povestit totul în mediul online și le-a cerut internauților sfaturi pentru a rezolva dilema neobișnuită în care se află.

imagini cu o femeie pe patul de spital si un barbat care isi tine capul in maini Galerie
Când a aflat că nu mai are mult de trăit, femeia și-a luat inima în dinți și i-a spus soțului ei cea mai mare dorință a sa | Shutterstock

După ce a aflat că mai are doar câteva luni de trăit, femeia a avut o dorință cel puțin bizară. Faptul că a primit un diagnostic crunt i-a dat curaj să recunoască ceea ce își dorește cu adevărat și să nu se mai ascundă. Soțul ei însă, care i-a fost alături în toată această perioadă grea, nu a fost deloc fericit să audă ceea ce își dorea ea cu adevărat.

Care a fost ultima dorință a tinerei, după ce a aflat că mai are doar câteva luni de trăit. Ce i-a cerut soțului ei

Extrem de revoltat, soțul acesteia s-a plâns pe reddit de cererea neobișnuită a tinerei. Bărbatul a recunoscut că s-a simțit supărat și rușinat după ce soția lui muribundă l-a rugat să o lase să se culce cu unul dintre foștii săi, „încă o dată”, transmite dailymail.co.uk.

El a mai adăugat că dorința fetei i s-a părut totat nepotrivită și s-a simțit lovit în orgoliu. „Mi-a zis să mă așez și mi-a spus că unul dintre ultimele lucruri pe care și-a dorit să le facă este să se culce cu un fost partener de-ai ei. Evident, am fost șocat și am întrebat-o de ce”, a povestit bărbatul în mediul online.

„Practic, ea consideră că acela a fost cel bărbatul cu care a simțit cea mai mare compatibilitate”, a mai adăugat soțul rănit. De asemenea, a spus că aceasta a ținut un „monolog întreg”, însă asta a dedus el.

Citește și: „Am o aventură cu un robot care îndeplinește toate dorințele”. Povestea femeii care și-a înlocuit soțul cu inteligența artificială

De altfel, motivul pentru care acesta a povestit totul pe internet este că se simte într-o mare dilemă: „Așa că acum am rămas cu asta: îi refuz soției mele pe moarte dorința pentru propriul meu ego sau o las să se culce cu un alt bărbat despre care ea simte că este mai bun”.

„Sincer, sunt extrem de enervat și mă simt trădat că ea mi-a cerut asta. Simt că sunt pus în poziția ingrată în care trebuie să răspund „da” pentru că nu mai are mult de trăit”, și-a mai deschis sufletul bărbatul.

Acesta a mai ținut să precizeze că ei au avut o căsnicie fericită timp de un deceniu și că diagnosticul primit de ea l-a tulburat foarte tare. Mai mult, condiția de care suferă soția lui îi deteriorează rapid starea de sănătate și curând, aceasta va fi nevoită să folosească un scaun cu rotile.

Pentru că a cerut părerea internauților, aceștia nu au întârziat să apară, cei mai mulți luându-i apărarea bărbatului cu inima rânită.

„Îmi pare rău, dar boala ei nu este o scuză pentru a te trata urat. Este incredibil de insultător pentru tine și relația voastră”, i-a răspuns un alt bărbat.

„Dacă aceasta este o poveste adevărată, atunci, împachetează-i lucrurile și las-o să trăiască cu fostul ei pentru tot restul timpului”, a spus un altul.

Citește și: „Un costum de baie mi-a salvat viața”. Femeia a primit un diagnostic crunt, la scurt timp după ce a mers la plajă. Ce a descoperit

„Nici măcar nu m-aș duce la înmormântarea ea, dacă soția mea mi-ar cere asta”, a mai scris un utilizator deranjat de ultima dorință a fetei.

Printre internauți, însă, s-au aflat și persoane care i-au luat apărarea celei care nu mai are mult de trăit, iar alții au mărturisit că totul sună atât de grav, încât nu pot crede că e adevărat.

Un bărbat a găsit un borcan închis, pe malul unui râu. L-a deschis, dar a găsit un bilet cu o ghicitoare... Minge uriașă de foc, surprinsă de un bărbat pe cer. Obiectul aflat în cădere a oferit un adevărat spectacol în timpul no...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x