Antena Căutare

Ultima fita in materie de ghiozdane? S-a inventat rucsacul cu protectie in caz de explozie

Un designer israelian a prezentat lumii intregi un rucsac high-tech, care ii protejeaza pe elevi in cazul exploziei unei bombe

In varsta de 27 de ani, inventatorul Hila Raam a scos pe piata rucsacul numit "Skin Rhino", ajutand astfel elevii care traiesc in patria cu cele mai multe amenintari teroriste: Israelul. Geanta este captusita cu un material foarte puternic, cantareste putin peste doua kilograme si a fost conceputa pentru a adaposti copiii in caz de urgenta.

Purtatorii vor trage curelele laterale ale rucsacului imediat ce aud sirenele si se vor tranti la pamant. De asemenea, intr-unul dintre buzunare pot fi gasite notate informatii personale, facandu-le sarcina mai usoare autoritatilor.

Un impediment in vanzarea la scara larga ar putea fi pretul putin cam piperat: 350 de euro. Ceea ce e foarte important de mentionat este ca aceasta geanta protejeaza pe deplin organele vitale precum creierul, inima, ficatul si rinichii. "Am vrut să ajut la protejarea oamenilor, mai ales ca peste 60% dintre persoanele afectate mor pentru ca nu au cum sa ajunga rapid intr-un spatiu inchis, ferit", a declarat Hila.

"Skin Rhino" arata ca un rucsac normal, putand fi purtat zi de zi.

Foto: Hepta


Galerie FOTO! Birouri exceptionale! In care dintre ele ai vrea sa lucrezi?... Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 29 august!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x