Antena Căutare

Ultima găselniță! Un sat întreg este de ÎNCHIRIAT!

Turistul nostru, viceprimarul nostru e oferta turistică promovată într-un sat din Ungaria. Localnicii au decis să pună la comun tot ce au şi să le lase pe mâna turiştilor care vor vrea să închirieze satul.

"Turistul nostru, viceprimarul nostru" e oferta turistică promovată într-un sat din Ungaria. Localnicii au decis să pună la comun tot ce au şi să le lase pe mâna turiştilor care vor vrea să închirieze satul.

Satul Megyer e un loc liniştit. Nici nu e de mirare, la cei aproape 20 de locuitori. Pentru că îşi doresc atât de mult să primească turişti, localnicii pun la bătaie cam tot ce au: casele de oaspeţi, o staţie de autobuz, şase cai, trei vaci, câteva oi. Totul face parte din oferta turistică a satului.

Aproape 700 de euro costă să închiriezi satul Megyer. Pachetul turistic vine cu un bonus administrativ. Turistul devine şi viceprimar pe toată durata şederii, asta în cazul în care nu vrea să renunţe la birocraţie nici în vacanţă. Multe decizii nu poate lua. Dar poate, de exemplu, să schimbe numele străzilor din sat. Cu titlu temporar.

Vezi imagini AICI!

Când se schimbă ora de vară în 2015! Momentul în care îți ”UPDATEZI” ceasurile... Racii sunt de neoprit în drumul lor către succes! Află ce-ți rezervă astrele mâine, pentru zodia ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x