Antena Căutare

Uluitor! Locul BLESTEMAT de lângă București, unde se spune că nu e bine să pui piciorul: „Aici se deschid porțile LUMII DE DINCOLO”!

De obicei, vacanțele le petreci pe plaje îndepărtate, în munți răcoroși sau în orașe cu un bogat fond cultural și istoric. Dar ce-ar fi să te desprinzi puțin de ceea ce faci de obicei și să încerci să mergi într-un loc mai bizar?

România are suficiente locuri mai mult sau mai puțin cunoscute unde să mergi dacă vrei să îți imaginezi că ești protagonistul unui film de groază. Ele sunt, de regulă, un magnet pentru turiști – pentru aceia care reușesc să treacă de lipsa de promovare a lor și se documentează singuri. Cel mai probabil nu ți se va întâmpla nimic ciudat dacă vizitezi aceste locuri, dar cel puțin te vei distra într-un mod mai nonconformist.

Balta Vrăjitoarelor

Această baltă se află în preajma Bucureștiului, în miezul Pădurii Boldu-Crețeasca. Oamenii spun că această apă nu ar avea fund și că în ea se deschid porțile spre lumea de dincolo în nopțile cu puternică încărcătură simbolistică în folclor, precum Noaptea de Sânziene și cea de Sfântul Andrei. Legendele românești spun că aici veneau vrăjitoarele pe vremuri pentru a-și duce la bună îndeplinire vrăjile și blestemele. Localnicii spun că animalele nu se adapă niciodată din această apă și că balta nici nu seacă, nici nu se extinde, indiferent dacă este secetă sau dacă plouă. Dacă te liniștește cu ceva, cel mai rău lucru care ți se poate întâmpla ție este să cazi în balta care are un metru de jumătate și să fii dezamăgit să descoperi că, de fapt, are fund.

Anunțul ULUITOR al specialiștilor: „Ne îndreptăm cu pași repezi spre DEZASTRU. În puțin țimp începe... ”... Dovada că dragostea nu moare niciodată! I-a murit soția, dar continuă să o ”plimbe” pe plajă în fiecare zi, de mai bine ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x