Un american a incercat sa jefuiasca un magazin folosind pe post de arma o creanga de copac

Un american din Long Island (statul New York) a incercat sa jefuiasca un magazin folosind pe post de arma o creanga de copac, transmite NYDailyNews, preluat de HotNews. Incidentul a avut loc joi seara, cand Zimmerman a intrat intr-un magazin din Central Islip si a incercat sa-l convinga pe angajat sa-i dea bani, amenintandu-l cu creanga de copac. Michael Zimmerman a fost arestat pentru tentativa de jaf, dupa ce angajatul magazinului a refuzat sa-i dea banii si l-a pus pe fuga.

Potrivit politistilor din Suffolk County, Zimmerman l-a lovit cu creanga pe angajatul magazinului de cateva ori, insa acesta a refuzat sa-i dea bani. Mai mult, casierul s-a luptat cu hotul, care a aruncat creanga si a luat-o la fuga spre parcarea magazinului, urcandu-se pe motocicleta cu care venise.

Un politist aflat in afara orelor de program l-a impiedicat insa pe Zimmerman sa fuga, dupa ce a observat ca acesta era fugarit de mai multi trecatori. Ofiterul l-a arestat pe hot, care a fost acuzat de tentativa de jaf.

Ultimele știri