Antena Căutare

Pasiune bizara! Un american de 41 de ani colectioneaza papusi Barbie

Se stie ca fetitele sunt pasionate de papusile Barbie. Dar cand aceasta pasiune o are un barbat de 41 de ani, devine stire internationala. Mai ales ca el a cheltuit pana acum peste 80.000 de dolari pe astfel de jucarii. E american si detine 2000 de papusi Barbie!

Casa lui Stanley pare un muzeu al jucariilor. Totusi, toate sunt papusi Barbie si Ken. Patru dormitoare sunt tapetate cu cele mai colorate Barbie din lume. Dar si cele mai elaborate: de la mirese, la fotomodele sau papusi in costume traditionale.

"Oamenilor le cade fata cand intra in muzeul meu. Nu le vine sa creada!", spune Stanley.

Americanul, homosexual declarat, si-a cumparat prima papusa in 1997 si de atunci cumpara cate 20 in fiecare luna. Asa a ajuns la 2000 de exemplare. Colectia nu se opreste insa aici. Are si 3000 de costume pentru papusile lui adorate, o masina de jucarie, un avion la fel, o casa in miniatura cu dus si lift.

"Orice lucru inscriptionat cu Barbie vad, il cumpar. Este ca dependenta de droguri, nu poti renunta", a declarat colectionarul.

Cea mai scumpa papusa costa 1000 de dolari si, desigur, este preferata colectionarului. Pretioasa Barbie a fost achizitionata in 1992 si are un loc special in casa. E singura care nu este in cutie ci este asezata pe un raft special.

Barbatul crede cu tarie ca papusile Barbie nu sunt doar pentru copii ci si pentru colectionarii adulti. Si fix pentru asta a ajuns faimos in toata America. Acum, cutreiera tara la diferite conventii destinate pasionatilor de papusi Barbie. E drept, in majoritate copii.

Lentilele de contact fosforescente si genele false luminoase, ultimul trend in materie de infrumusetare! ... Aici era locul de intalnire al indragostitilor! Povestea Parcului Cismigiu, comoara din mijlocul Bucurestiului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x