Antena Căutare

I-a sfâșiat sufletul! Un băiețel de opt ani, operat de trei ori la inimă, și-a condus mama la Altar: ”Ești atât de frumoasă!”

Un băiețel în vârstă de doar opt ani de zile, care a fost diagnosticat cu o boală gravă, a transformat cea mai fericită zi din viața mamei lui într-una memorabilă, pe care n-o va uita niciodată, întrucât a condus-o în fața altarului.


Un băiețel în vârstă de doar opt ani de zile, care a fost diagnosticat cu o boală gravă, a transformat cea mai fericită zi din viața mamei lui într-una memorabilă, pe care n-o va uita niciodată, întrucât a condus-o în fața altarului.

Jack Connolly, în vârstă de opt ani de zile, a fost diagnosticat cu un malformație la inimă în timp ce era încă în pântece. Prima operație a suferit-o când avea doar cinci zile. A fost, de asemenea, operat în luna iulie a anului 2015, când mama lui a început să spere că ”va avea o șansă normală la viață.

”Va veni o zi când Jack nu va mai fi aici, cu noi, viața lui nu e garantată de un transplant. Niciodată nu știi când va veni acea zi. Acum e mult mai mult pentru noi decât întotdeauna”, a povestit mama lui, potrivit Daily Mail.

Citește și: Adelina este o mamă eroină. A adoptat un copil bolnav și l-a ajutat să se facă bine

Maxine și Michael, părinții lui Jack, au fost nevoiți să-și amâne planurile de nuntă, ca să aibă grijă de fiul lor. În urmă cu două săptămâni, însă, după 13 ani de relație, cei doi s-au căsătorit.

Iar Jack, puștiul de opt ani, a fost chiar cel care a condus-o pe femeie în fața altarului, în fața a 75 de invitați, între care surorile lui, Lucy, de nouă ani, Sophie, patru ani și Ellie, doi ani.

Citește și: Mădălina, mama care și-a abandonat copilul bolnav de leucemie în spital: "De la 16 ani de când m-am măritat nu m-am înţeles cu bunica lui"

Mai mult de atât, femeia a povestit că atunci când a văzut-o îmbrăcată în rochie de mireasă a exclamat: ”Mami, ești atât de frumoasă.” Tânăra, în vârstă de 30 de ani, a mărturisit că a încercat să nu plângă, însă ochii ei au fost plini de lacrimi.

Maxine era asistentă pe Stomatologie, însă a renunțat la job pentru a se dedica îngrijirii lui Jack. Deși nu au o situație financiară excelentă, cei doi au reușit să-și îndeplinească dorința de a se căsători, întrucât au câștigat un premiul în valoare de 15 000 de ire sterline.

Bacşiş de 1.000 de lire pentru un român care livrează pizza în Anglia. Ovidiu a devenit celebru și în România... Popeye Marinarul a existat! Polonez, îi bătea pe toți prin port și a murit la 80 de ani. ”Ce dracu crezi că sunt, cowboy...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x