Antena Căutare

Un bărbat a crezut că are dureri de cap de la prea multă cafea consumată, însă o vizită la medic i-a dat toată lumea peste cap

Steve a povestit că se simțea „deconectat” de lume, dar a crezut că e un efect advers al cafelei băute în exces pe parcursul zilei. Însă, o durere de cap cumplită l-a adus la medic, acolo unde a primit un diagnostic îngrozitor. Află din rândurile de mai jos despre ce este vorba.

Un bărbat a crezut că are dureri de cap de la prea multă cafea consumată, însă o vizită la medic i-a dat toată lumea peste cap Galerie
Un bărbat a crezut că are dureri de cap de la prea multă cafea consumată, însă o vizită la medic i-a dat toată lumea peste cap | Shutterstock

Steve Biggin, căci despre el este vorba, este asistent de vânzări și locuiește în Sheffield, Marea Britanie, alături de soția sa, Anna și cei trei copii, aflați deja la vârsta tinereții.

El a povestit că totul a început într-o zi de muncă, atunci când a experimentat pentru prima dată niște episoade în care simțea că trăiește în afara corpului său, potrivit The Independent, citat de Digi24.

Ulterior, el și-a dat seama că a fost vorba de niște convulsii, însă tot nu le-a dat prea mare importanță. Iată ce l-a adus, într-un final, în fața medicului!

Citește și: Cazul unei femei care a născut pe marginea unui drum de țară, dar a refuzat categoric să fie ajutată. Ce ascundea, de fapt

Cazul bărbatului care a crezut că se simte rău de la prea multă cafea: „Nu mi-am putut explica ce simțeam”

Se pare că după două luni în care a avut constant convulsii și s-a simțit rău, pe Steve l-a lovit o durere de cap bruscă și extrem de puternică, care l-a trimis la medic. Atunci, el a primit o veste sfâșietoare. Doctorii l-au diagnosticat cu tumoare pe creier.

Ulterior, el a mai povestit și cum s-a simțit în toată perioada în care a avut convulsii, dar și ce s-a întâmplat cu el după aflarea diagnosticului:

„Nu mi-am putut explica ce simțeam. Erau aproape ca niște experiențe în afara corpului, privind prin ochii altcuiva. Puteam să comunic și să mă coordonez, dar totul părea ciudat. Am crezut că e din cauză că beau prea multă cafea și nu m-am mai gândit prea mult la asta.” a spus bărbatul, citat de cele două surse menționate mai sus.

Citește și: Cafea înghețată cu lapte. Băutură răcoritoare și revigorantă

Bărbatul susține că mersul pe bicicletă l-a ajutat să se recupereze după îndepărtarea tumorii

Bărbatul a mărturisit că mersul pe bicicletă în fiecare zi l-a ajutat să devină mai „puternic” și să se recupereze după ce tumora i-a fost îndepărtată cu succes în anul 2022.

La scurt timp de la procedură, Steve a mai dat de înțeles că plănuiește să meargă cu bicicleta sute de kilometri pentru „a-și demonstra” că poate face acest lucru:

„Mersul pe bicicletă m-a ajutat să trec peste cele mai grele momente și cred că m-a ajutat să mă recuperez după operație, emoțional și fizic. Vreau să-mi demonstrez că, după toate acestea, pot finaliza cursa.”, a spus Steve, citat de sursa menționată mai sus./„Când voi trece linia de sosire, cred că voi avea un zâmbet larg pe buze. Sincer, voi fi mândru de mine.”, a mai adăugat acesta.

Acum, Steve Biggin și-a revenit complet și promite că va străbate peste 200 de kilometri cu bicicleta în mai și încă 200 de kilometri în iunie, pentru a sărbători sfârșitul chimioterapiei, a mai relatat The Independent, citat de Digi24.

Citește și: O tânără și-a comandat un covor pe un site cunoscut, dar a primit ceva complet neașteptat. Ce era în cutia adusă de curier

Cazul unei femei care a născut pe marginea unui drum de țară, dar a refuzat categoric să fie ajutată. Ce ascundea, de fa... Creatură misterioasă, surprinsă pe camerele de supraveghere. Silueta dubioasă încearcă să se apropie de mașina unui prop...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x