Un bărbat a găsit zeci de mii de dolari într-o canapea pe care a cumpărat-o de la second-hand

Un bărbat care a cumpărat o canapea la mâna a doua a avut parte de o surpriză uriașă, întrucât a găsit în interiorul ei o sumă impresionantă de bani. 

Un bărbat a găsit zeci de mii de dolari într-o canapea pe care a cumpărat-o de la second-hand

Howard Kirby, un bărbat din Michigan, Statele Unite ale Americii, a găsit nu mai puțin de 43.000 de dolari într-o canapea pe care a cumpărat-o de la un magazin second-hand. Piesa de mobilier fusese achiziționată cu 35 de dolari de la un magazin Habitat for Humanity ReStore din Owosso. Înăuntrul unei perne, el a găsit nu mai puțin de 43.000 de dolari, însă n-a stat pe gânduri și i-a returnat.

Bărbatul a vrut să înapoieze banii proprietarului canapelei, motiv pentru care s-a întors la magazin, iar managerul Rick Merling i-a contactat pe vechii proprietari.

Descoperire colosală, în București! Cât a ajuns să coste o chirie în centrul Capitalei! Suma este fabuloasă

Zilele trecute, el s-a întâlnit cu foștii proprietari, cărora le-a returnat suma de bani.

Potrivit lui Rick Merling, canapeaua i-a aparținut unui bătrân care murise în urmă cu un an. Nepoții lui au donat canapeaua și când au fost sunați de la magazin au crezut că era vorba despre niște fotografii găsite în canapea.

Descoperire monstruoasă în Calea Lactee: ”N-ar fi trebuit să existe!”

Merling a spus că se întâmplă des să fie descoperite lucruri ascunse prin obiectele vândute, însă Richard Kirby a fost primul care a returnat ceva.

Ultimele știri