Antena Căutare

Cocioaba asta i-a fost temniță timp de 40 de ani. Astăzi, a văzut din nou soarele

Suntem în anul 2018, ne mândrim cu progrese tehnologice, dar mulți dintre noi au rămas la stadiul de barbari. În urma unui raid al Poliției din Marea Britanie, un bărbat de 58 de ani a fost salvat din ghearele unui monstru. De 40 de ani era ținut într-o cușcă întunecată.

Suntem în anul 2018, ne mândrim cu progrese tehnologice, dar mulți dintre noi au rămas la stadiul de barbari. În urma unui raid al Poliției din Marea Britanie, un bărbat de 58 de ani a fost salvat din ghearele unui monstru. De 40 de ani era ținut într-o cușcă întunecată.

Timp de 40 de ani, cocioaba din imagini a fost temnița unui bărbat din Marea Britanie. Poliția din Carlisle suspectează că omul fusese luat prizonier de când avea 18 ani.

Cocioaba asta i-a fost temniță timp de 40 de ani. Astăzi, a văzut din nou soarele

Condițiile în care supraviețuia era subumane: un televizor, un scaun, un pat improvizat și un radiator.

Un ONG care lupta împotriva sclavagismului modern a fost cel care a alertat autoritățile și care se va ocupa de reintegrarea în societate a bărbatului de 58 de ani. el este acum internat într-o clinică de specialitate, unde este evaluat fizic și consiliat psihologic.

Monstrul cu chip de om care l-a supus acestui chin este un englez de 79 de ani. Bătrânul a fost arestat și acuzat de sclavagism.

A căutat o adresă pe internet și a descoperit că soția lui îl înșela! Cum a fost surprinsă femeia de Street View... Și vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți nu există! Cuplul care a inspirat realizarea filmului ”Jurământul” divorțe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x