Antena Căutare

Un chinez a mers cu un cuțit înfipt în cap, fără să-și dea seama. Ce a pățit după incident

Ciudata întâmplare a avut loc atunci când Xiao Yunzhi, un bărbat de origine chineză, se plimba prin fața blocului în care locuia. Din senin, acestuia i-a căzut un cuțit în cap, al cărei lame avea 14 cm lungime.

După lovitură, Xiao a început să se simtă ușor amețit, însă nu și-a dat seama că are un cuțit înfipt în craniu, lucru destul de greu de explicat.

La vederea bărbatului, trecătorii șocați l-au așezat pe o bancă și au chemat ambulanța. Ajunși la fața locului, medicii au spus că barbatul a avut mare noroc.

Cuțitul pătrunsese destul de adânc și ar fi putut să se întâmple o nenorocire. Din fericire, nu a fost afectat vreun nerv sau vreo arteră esențială.

Polițiștii au efectuat mai multe cercetări. Aceștia au aflat că respectivul cuțit se desprinsese accidental dintr-un ghiveci de flori, așezat într-un balcon al blocului.

Cel mai lung şarpe din lume, capturat pe un șantier. Cum arată monstrul care va intra în Cartea Recordurilor... Top trei zodii care vor rămâne singure toată viaţa! Iubesc cu patimă, dar renunță ușor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x