Antena Căutare

Observator Special: Un pensionar a ajuns vedeta, dupa ce s-a luptat cu un rechin!

La 62 de ani, un galez s-a luptat cu un rechin. Nu, nu este o poveste pescareasca. Momentul chiar a fost filmat. Omul a avut suficient curaj, cat si o doza serioasa de nebunie, incat sa traga de coada un rechin.

Curaj fara limite sau o doza destul de mare de nebunie. Putin din amandoua. Probabil doar asa a gasit galezul de 62 de ani sa se lupte cu un rechin. Oricat de ireal pare, lupta dintre om si bestie chiar s-a intamplat in Australia.

Orice om normal la cap, care ar fi auzit cuvantul rechin in timp ce era pe plaja s-ar fi retras cat mai departe de mal. Mai mult decat suficiente sunt pozele cu victimele rechinilor. Nu si galezul nostru. In momentul in care a auzit rechin, a sarit in apa si s-a luptat cu fiara. L-a tras de coada, doar pentru a-l duce de langa copii care se balaceau.

Omul este de apreciat. Cati dintre noi ar avea curajul sa se lupte cu un rechin, daca ar vedea celebra inotatoare dorsala defiland prin fata ochilor. Cei mai multi ar inlemni. La fel cum au facut si acesti barbati, rugati sa ajute o domnisoara al carui sutien a cazut in apa.

Mai in gluma, mai in serios, rechinii care vin tot mai aproape de mal sunt un pericol. Zeci de persoane sunt atacate anual in apele de langa plaje, si tot la fel de multi rechini isi gasesc sfarsitul dupa ce esueaza pe plaja.

Muzica potrivita te fereste de accidente! Iata ce trebuie sa asculti cand esti la volan!... Observator special: La revedere, idei preconcepute despre animale! Cateii, pisicile si soriceii pot fi cei mai buni prie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x