Antena Căutare

Un preot catolic, nevoit să se retragă din slujba bisericii după ce a fost descoperit pe o aplicație de dating

Se pare evoluția adusă de internet, rețelele de socializare și aplicațiile de dating i-a făcut curioși chiar și pe unii slujitori ai divinității.

preot in haine negre cu cruce la gat Galerie
Se pare evoluția adusă de internet, rețelele de socializare și aplicațiile de dating i-a făcut curioși chiar și pe unii slujitori ai divinității. | Shutterstock

Un preot catolic a fost găsit pe o aplicație de dating numită Grindr. Monseniorul Jeffrey Burrill, administratorul Conferinței Catolice a Episcopilor din SUA, a demisionat din funcție după ce a fost acuzat că și-a făcut cont pe o aplicație de dating pe care o folosea cu regularitate. Preotul folosea aplicația de dating pentru bărbații homosexuali și mergea adesea în baruri destinate astfelor de bărbați, din spusele apropiaților.

Ce acuzații i se aduc preotului și cum a fost verificat

Acuzațiile i-au fost aduse de site-ul catolic The Pillar, care poate accesa telefoanele mobile ale preoților pentru verificări. Se pare că din verificările făcute, preotul Jeffrey Burrill a accesat mai multe forumuri și site-uri cu profil gay, trezind suspiciuni, potrivit New York Post.

Citește și: O prezentatoare de știri a fost mușcată în direct de un pinguin. Imaginile sunt virale

“Potrivit înregistrărilor comerciale valabile ale aplicației obținute de The Pillar, un telefon mobil pe numele lui Burrill a emis semnale după folosirea aplicației de dating Grindr aproape zilnic în 2018, 2019 și 2020 – din locații precum biroul său din USCCB, dar și din reședința lui, precum și în timpul ședințelor și evenimentelor la care participa în alte orașe”, a apărut pe The Pillar.

Datele adunate demonstrează că preotul a fost implicat în activități sexuale nepotrivite pentru statutul său. Preotul din Wisconsin ar luat parte și la activități explicite într-un conac destinat bărbaților gay, în Las Vegas.

Ce au spus credincioșii când au aflat

Arhiepiscopul Jose Gomez de Los Angeles a spus că a aflat despre comportamentul nepotrivit al preotului Jeffrey Burrill și că s-a îngrijit ca episcopul să fie demis din funcție.

După ce The Pillar a făcut publice toate aceste informații, mulți au criticat site-ul pentru faptul că a folosit în scop neetic și homofob date personale.

Citește și: Yang Xinmin, bărbatul care arată de 30 de ani, însă are 72. Care este secretul său. S-a antrenat ani la rândul pentru a arăta așa

Criticile vin după ce credincioșii au spus că nu e normal ca preotul Burrill să fie spionat și, în special, pentru că homosexualitatea a fost corelată cu pedofilia fără ca măcar să existe dovezi în acest sens.

Un reprezentant al aplicației Grindr a declarat pentru Washington Post în legătură cu corelările făcute între homosexualitate și pedofilie: “Activitățile listate în acea postare de blog nu sunt fezabile din punct de vedere tehnic și este imposibil să se întâmple”.

Monseniorul Jeffrey Burrill nu a făcut până acum nicio declarație.

O femeie de 75 de ani s-a apucat de fitness și face senzație pe Instagram! Cum arată acum Joan MacDonald... Un tânăr a povestit cum este viața cu 27 de mame și 150 de frați și surori. Ce a explicat Merlin Blackmore despre famili...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x