Antena Căutare

VIDEO | E de-al nostru! Un român a cucerit străzile din New York la volanul unei Dacii 1300

Un român a cucerit străzile din New York. Şi nu oricum, ci la volanul unei Dacii 1300, veche de 4 decenii. Cum se vede Manhattanul zilele acestea din bătrâna Dacie.

Orașul care nu doarme niciodată a fost redus la tăcere! De o lună, opt milioane de oameni s-au baricadat în casă de teama coronavirusului. Pe străzi răsună doar sirenele ambulanțelor.

Românul nostru se plimbă pe străzi: "Este pustiu. Este sinistru. Este prima dată când văd New Yorkul așa. De obicei este plin, arhiplin. Trafic peste tot. Lume peste tot"

E.ON Energie România şi MOL România vor instala până la sfârşitul anului 40 de staţii de încărcare rapidă a maşinilor electrice

Statuia libertății a fost închisă publicului, dar și alte locuri emblematice sunt, acum, goale.

Atenție, șoferi! ITP, în perioada stării de urgență, NU se prelungește automat! Reguli stricte, la Registrul Auto Român

Central Park a fost transformat în spital de campanie, la fel s-a întâmplat și cu cea mai mare catedrală gotică din lume. New York-ul s-a adaptat pandemiei și a devenit o mare de gol între blocuri.

Paionat de mașini retro, Eduard Palaghița a adus bătrâna Dacie în SUA, în 2015. Modelul de fabricație 1977 a suferit modificări minime. Mașina va rămâne în istoria acestei perioade fiind singura de acest tip care patrulează străzile.

Vrei să îți cumperi o mașină second hand? Iată ce ar trebui să știi!

Data de 15 aprilie, o zi fatidică? Nenorociri care s-au întâmplat în această zi, de-a lungul timpului... „Mă simt foarte norocoasă”. A învins coronavirusul, la 106 ani, după ce a prins Primul și Al Doilea Război Mondial! Ce ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x