Antena Căutare

Un soldat britanic a devenit primul transsexual musulman

Un fost soldat a devenit primul transsexual musulman din Marea Britanie si poate chiar din lume. Isi spune Lucy Vallender, poarta val, iar in urma cu trei ani a suferit o operatie de schimbare de sex, relateaza Daily Mail.

Britanica in varsta de 28 de ani s-a casatorit cu un musulman, pe care l-a cunoscut pe un site de matrimoniale. Acesta nu a stiut ca Lucy a fost, candva, barbat, nici macar atunci cand s-au casatorit.

Fostul soldat spune ca ii placea sa traga cu arma si bea alcool regulat, impreuna cu colegii sai. In ciuda vietii de baiat pe care o ducea, Lucy sustine ca a stiut de la varsta de 14 ani ca vrea sa devina femeie.

”Am incercat sa fac lucuri specifice unui macho ca sa imi schimb modul de gandire, dar nu a functionat pentru ca incercam sa fiu ceva ce nu eram. Ma simteam diferit de ceilalti – eram atras de barbati. Am avut si iubite, dar niciodata nu deveneam intim cu ele si relatiile se stricau dupa vreo doua luni”, povesteste Lucy Vallender.

Inrolarea in armata a fost ultima incercare de a se simti ca un barbat, insa nu a reusit decta sa isi dea seama, inca o data, ca nu traieste in corpul potrivit. Dupa un an, a parasit armata si a inceput sa se imbrace ca o femeie si sa aiba relatii cu barbati. Si-a lasat parul sa creasca, a facut tratamente hormonale si, in cele din urma, a suferit o operatie de schimbare de sex.

Schimbarile majore nu s-au oprit aici, deoarece Lucy a decis sa se converteasca la Islam. Imediat dupa aceasta tranzitie religioasa, s-a casatorit cu Murad, pe care nu l-a mai intalnit decat de doua ori dupa nunta. Noua religie i-a adus si probleme.

La moscheea din Swindon, orasul in care locuieste, nu este lasata sa se roage impreuna cu celelalte femei. I s-a spus ca este primul transsexual musulman din lume, insa nu este convinsa de acest lucru si vrea sa ceara dreptate pentru cei ca ea. Din aceasta cauza, a renuntat sa mai mearga la moschee si se roaga acasa.

Foto: infoportal.ba

"Superterra", planeta la 40 de ani lumina de Pamant, bogata in apa... FOTO! Francois Hollande, CARAGHIOSUL. AFP a retras imaginea "prezidentiala"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x