Un tablou de Picasso, in valoare de 500 de mii de lire, a devenit premiu de tombola

Un tablou Picasso, in valoare de 500 de mii de lire, a devenit premiu de tombola! Daca va grabiti, puteti pune mana pe un astfel de bilet.

Atentie insa! Costul e pe masura! Nu mai putin de o suta de euro pe bilet. Iar stocul este limitat! Initiativa apartine unui urmas al pictorului, care a donat opera "Barbatul cu palarie de opera" pentru o cauza nobila: salvarea orasului antic Tir. Astfel ca toate fondurile stranse vor fi donate acestei cauze.

"Barbatul cu palaria de opera" se va odihni in curand pe peretele celui mai norocos iubitor de arta, nu a celui dispus sa plateasca cel mai mult pentru el. Tabloul de jumatate de milion de euro va putea fi castigat cu un bilet la loterie.

Lucrarea a fost donata chiar de Olivier Picasso, nepotul marelui artist. Iar toti banii stransi in urma tobolei vor fi cheltuiti pentru a salva orasul antic Tir, apartinand Patrimoniului Mondial UNESCO.

Urmariti editia integrala a Observatorului pe AntenaPlay.ro!

5 dintre cele mai stilate ținute ale Prințesei Diana. Ce rochii au impresionat
Unele dintre cele mai stilate ținute ale Prințesei Diana continuă să impresioneze, la zeci de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2021. Scorpionii au probleme în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Brioșe cu dovleac. Desert de toamnă aromat și colorat
Pentru porția de desert dintr-un weekend petrecut cu cei dragi, îți oferim o minunată rețetă de brioșe cu dovleac. Este un desert de toamnă aromat și colorat, perfect pentru zilele de toamnă ruginie.
Catine.ro
Ultimele știri