Antena Căutare

Un tablou de Picasso, in valoare de 500 de mii de lire, a devenit premiu de tombola

Un tablou Picasso, in valoare de 500 de mii de lire, a devenit premiu de tombola! Daca va grabiti, puteti pune mana pe un astfel de bilet.

Atentie insa! Costul e pe masura! Nu mai putin de o suta de euro pe bilet. Iar stocul este limitat! Initiativa apartine unui urmas al pictorului, care a donat opera "Barbatul cu palarie de opera" pentru o cauza nobila: salvarea orasului antic Tir. Astfel ca toate fondurile stranse vor fi donate acestei cauze.

"Barbatul cu palaria de opera" se va odihni in curand pe peretele celui mai norocos iubitor de arta, nu a celui dispus sa plateasca cel mai mult pentru el. Tabloul de jumatate de milion de euro va putea fi castigat cu un bilet la loterie.

Lucrarea a fost donata chiar de Olivier Picasso, nepotul marelui artist. Iar toti banii stransi in urma tobolei vor fi cheltuiti pentru a salva orasul antic Tir, apartinand Patrimoniului Mondial UNESCO.

Urmariti editia integrala a Observatorului pe AntenaPlay.ro!

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 16 octombrie!... EMOTIONANT! Un pui de panda, filmat in timp ce facea primii pasi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x