Antena Căutare

Universitatea „Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca este prima universitate din România care a ajuns în Top Shanghai

Matematica de la Universitatea „Babeş-Bolyai" ocupă cea mai bună poziționare în top şi este pe primul loc şi la nivel naţional.

Matematica de la Universitatea „Babeş-Bolyai" ocupă cea mai bună poziționare în top şi este pe primul loc şi la nivel naţional.

Urmează domeniul administraţiei publice, dezvoltat în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, care ajunge pentru prima dată în top 200.

Universitatea din Cluj Napoca este lider naţional, alături de Universitatea din Bucureşti, şi în domeniul Geologiei.

Se situeaza în primele 500 de poziţii în top Shanghai, în timp ce specializarea în fizică ocupă locul 2 la nivel naţional.

Ingineria chimică se situează pe locul trei în ţară, alături de alte universităţi româneşti de prestigiu. Universitatea clujeană continuă să facă performanţă şi să se ridice la nivelul celor mai bune universităţi ale lumii, în ciuda deciziilor şi reglementărilor recente din educație, care, spun specialiștii in domeniu, au afectat drastic competitivitatea insitutiilor de studii superioare din Romania.

La nivel mondial, există aproximativ 27 de mii de universităţi care au fost luate in considerare când s-a făcut clasamentul după doi indicatori importanți - educație si cercetare.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Descoperirea uluitoare care schimbă tot! Cum și când s-a format viața pe Pământ... Aradul este împânzit de oglinzi! Trecătorii sunt invitați să redescopere valorile orașului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x