Antena Căutare

V-ati pierdut cheia? Nicio problema, un sistem adus din Marea Britanie va scapa de incurcatura!

Cheile de la casa, masina sau de la birou pot fi depozitate la fel ca bijuteriile sau banii. Dar nu intr-o banca, ci intr-o incapere securizata a unor necunoscuti. Depozitarea dublurilor costa, bineinteles, dar garanteaza livrarea lor in cazul in care va pierdeti cheile.

Noul sistem de urgente pentru chei a fost importat din Marea Britanie si, daca ne uitam la statistici, ar trebui sa fie un succes. La nivel european, 60 de chei sunt incuiate in casa sau masina in fiecare minut.

La serviciul de urgenta pentru chei, clientul isi lasa dublurile intr-un plic cu un sigiliu si cod unic. Strainii duc plicul intr-o incapere securizata. Si il arata la o camera de monitorizare video.

In momentul in care clientul isi pierde cheia, stie ca nu are o problema. Dar livrarea dublurii nu este chiar imediata. Din motive de securitate. Proprietarul trece printr-un proces complex de identificare asemanator cu cel al unei banci.

Pe de alta parte, o stim cu totii. Romanii au un principiu greu de combatut: ce-i in mana nu-i minciuna.

Pe scurt, cel putin deocamdata, multi romani prefera sa isi pastreze cheile sub presul din fata usii sau in locuri inedite din scara blocului.. Asta desi in fiecare minut in Europa sunt pierdute sau furate cel putin sase chei.

foto: gerritbrands.com

Zece ani de la explozia navetei Columbia! Directorul de zbor a izbucnit in plans!... Vezi care sunt cele mai ciudate joburi din lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x