Antena Căutare

Va fi dezastru pentru câteva zodii! Aşa arată HOROSCOPUL de final de an: Dragostea se amestecă cu finanțele

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit la Antena 3 despre finalul anului 2017 și ce ne aduce acesta în perioada următoare. 

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit la Antena 3 despre finalul anului 2017 și ce ne aduce acesta în perioada următoare.

Berbecii sunt obosiți și s-au cam săturat de ceea ce fac. Sănătatea le este în pericol și ar fi bine să încerce să evadeze puțin. O vacanță scurtă sau o deconectare de la problemele cotidiene ar fi bine venită.

Taurii au parte de furtună în paradis. Dragostea se amestecă cu finanțele și lucrurile nu vor ieși bine, mai ales dacă impulsivitatea le controlează cuvintele.

Gemenii au probleme în plan personal și se încurcă în cuvinte care pot răni ușor persoana iubită. Femeile din zodia gemeni care își doresc un copil au mari șanse în această perioadă.

Racii sunt liniştiţi și se bucură de realizări financiare sau probabil de anumite achiziții.

Leii sunt extrem de concentrați pe propia persoană. Persoanele din jurul lor vor avea de suferit din cauza acestei atitudini.

Fecioara este critică și nervoasă, dar se cam încurcă în aceste planuri. In schimb le va merge bine din punct de vedere financiar.

Acum este șansa Balanțelor să facă tot ce și-au propus. Jupiter, marele benefic, a fost timp de un an în această zodie. Deciziile trebuie luate acum.

Scorpionii nu sunt înțeleși de nimeni din jurul lor, deși ei sunt foarte siguri pe ei și pe ceea ce fac. Merg înainte fară să audă sau să vadă.

Săgetătorii își doresc chiar și luna de pe cer, acest efort de a obține totul le consumă mult din energie, iar perioada de recuperare va fi una dificilă.

Capricornii sunt extrem de conservatori și trebuie să se pregătească de schimbări pentru că în perioada următoare vor urma multe.

Vărsătorii continuă să greșească în același loc, nu își învaţă lecțiile și spun doar lucruri trăznite care îi derajează pe cei din jur.

Peștii îşi fac inamici încercând să facă bine. O mare lecție ar fi să ajute doar atunci când li se cere.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, despre ce se va întâmpla în România și cum va face față țara noastră celui de-Al Treilea... Video. Truc genial. Cum deblochezi un cărucior de supermarket fără monedă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x