Antena Căutare

Vedetele din tabăra „Muzică pe Transfăgărăşan” au trecut testul cratiţei! Vezi ce au gatit Adina de la Heaven, Fly Project, Andrei Leonte si Dya!

Obişnuiţi cu scena şi aproape deloc cu bucătăria, artiştii care participă în aceste zile la tabăra „Muzică pe Transfăgărăşan” s-au întrecut, ieri seară, în preparate culinare.

Vedetele din tabăra „Muzică pe Transfăgărăşan” au trecut testul cratiţei! Vezi ce au gatit Adina de la Heaven, Fly Project, Andrei Leonte si Dya! Galerie
Adina Heaven

Obişnuiţi cu scena şi aproape deloc cu bucătăria, artiştii care participă în aceste zile la tabăra „Muzică pe Transfăgărăşan” s-au întrecut, ieri seară, în preparate culinare.

Sub atenta supraveghere a bucătarului şef de la Valea cu Peşti, Adina din trupa Heaven, băieţii de la Fly Records (Fly Project şi Last Night), Alex Ceauşu, Deepside Deejays, Andrei Leonte şi Dya au gătit reţete inedite cu peşte şi fructe de mare, conform specificului locaţiei.

În prima fază, pregătiţi doar pentru a compune piese şi deloc antrenaţi în ale bucătăriei, artiştii s-au arătat retincenţi la provocarea organizatorilor. Coşul cu bunătăţi pregătit de cheful restaurantului le-a dat însă curaj să încerce reţete inedite. Cum experienţa lor din bucătărie nu este una impresionantă - cu excepţia lui Alex Ceauşu, celebrul regizor de videoclipuri, care este un cunoscător în materie – cântăreţii s-au inspirat de pe internet înainte de a-şi alege ingredientele.
Ce a ieşit, a fost cu adevărat impresionant pentru nişte începători, iar cea mai bună dovadă au fost farfuriile golite rapid de întreaga asistenţă, imediat după jurizarea preparatelor. Spaghetele picante cu fructe de mare, orezul prăjit cu fructe de mare, peştele cu piure de ţelină, calamarii cu legume, creveţii în unt cu usturoi şi sparanghel, orezul cu rondele de calamari, păstrăvul cu legume, calamarii şi midiile în sos saganaki au făcut atât deliciul bucătarilor, cât şi al presei.
Cel mai apreciat dintre produse a fost însă cel realizat de Alex Ceauşu, din creveţi şi midii cu sos saganaki.

“Preparatul lui Alex a fost cel mai complex, la el lucrându-se foarte mult și dispunând de mai multe tratări termice. Am descoperit trei arome în el, care s-au completat de minune, oferind o explozie de gusturi. Au fost și alte preparate foarte gustoase, însă acesta m-a impresionat cel mai mult”, a declarat Răzvan Savu, șeful juriului competiției “Gătim pentru Transfăgărășan”.

Sub numele de Midia Saganaki, preparatul gătit de Alex Ceaușu se va regăsi în meniul restaurantului de la Valea cu Pești timp de un an de zile.

“Mă bucur că domnul bucătar-șef a apreciat preparatul meu, pentru că am pus multă pasiune în el, bucătăria fiind hobby-ul meu. Rețeta conține creveți, scoici și brânză feta (de capră). Creveții și scoicile se călesc în ulei de măsline, se sting cu vin alb, se adaugă roșii decojite tăiate mărunt și suc de roșii, apoi brânza feta fărâmițată”, și-a dezvăluit secretul regizorul Alex Ceaușu.

Sub egida “Muzică pe Transfăgărășan”, Adina de la Heaven, Monica Gheorghiu și Mihaela Preda (Fly Records) au strâns la Valea cu Pești numeroși producători și artiști din industria muzicală autohtonă precum Fly Project, Deepcentral, Deepside Deejays, Glance, Lora, Last Night și Dya. Evenimentul se desfășoară în perioada 14 – 18 martie, iar la finalul său se dorește lansarea viitoarelor hituri ale muzicii autohtone.

Nuntă la care au venit peste 5.000 de persoane! Dar uite cum arată mirele și mireasa!... Copilul lui nu se oprea din plâns. Un tată a făcut o descoperire șocantă după ce a verificat cănița cu pâlnie a fetiței ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x