Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Veronica Bulf, profesoara care și-a rugat elevii să nu îi aducă flori, a devenit erou: „Florile sunt foarte frumoase, dar, până la urmă, ajung la tomberon”

O profesoară de limba română a reuşit să îi uimească pe părinţi la începerea anului şcolar. Veronica Bulf predă de 22 de ani la Școala George Emil Palade din Buzău, iar anul acesta nu a vrut să primească flori de la elevi. A cerut, în schimb, să fie cumpărate cu aceiaşi bani rechizite care să fie donate copiilor ce provin din familii nevoiașe.

O profesoară de limba română a reuşit să îi uimească pe părinţi la începerea anului şcolar. Veronica Bulf predă de 22 de ani la Școala George Emil Palade din Buzău, iar anul acesta nu a vrut să primească flori de la elevi. A cerut, în schimb, să fie cumpărate cu aceiaşi bani rechizite care să fie donate copiilor ce provin din familii nevoiașe.

Cadrul didactic spune că aceeași cerință a avut-o și către alte două clase de elevi din a opta, astfel că, în prima zi de şcoală a reușit să adune o cantitate importantă de rechizite, care au fost donate unei asociații.

„Copil fiind, și eu duceam flori la școală, întotdeauna. Acum, am considerat că mai utile ar fi niște rechizite, pe care le putem dona copiilor care au, cu adevărat, nevoie de ele. Părinții cu care am discutat au fost foarte deschiși la schimbul pe care l-am propus eu pentru acest început de an școlar.

Rechizitele cu care au venit copiii au fost donate Asociației „Împreună pentru Buzoieni” . Nu știu să vă spun cu exactitate câte rechizite am strâns, întrucât nu le-am centralizat. Le-am adunat în câteva sacoșe, am telefonat domnișoarea de la asociație, care a venit și le-a preluat în câteva minute.

Florile sunt foarte frumoase, dar, până la urmă, ajung la tomberon. Cred că aceste caiete sau rechizite ar putea să facă bine multor copii”, a povestit profesoara.

Recomandari