Antena Căutare

Vezi din ce motiv inedit a renuntat o femeie la nunta!

O femeie din Marea Britanie si-a amant nunta pentru a plati cu banii stransi pentru eveniment tratamentul de care avea nevoie animalul ei de companie, relateaza Huffington Post.

Lizzie Griffiths a platit 4,700 de dolari pemtru chimioterapia de care avea nevoie George, dragonul ei barbos. Reptila suferea de cancer si avea mai multe tumori la nivelul fetei.

Femeia a declarat ca animalul este prioritatea ei, iar viitorul sot este abia pe locul doi. Tanara de 25 de ani din Londra spune ca s-a indragostit pe loc de reptila si ar face orice pentru a o ingriji asa cum trebuie.

Chimioterapia a avut succes, asa ca George se recupereaza acum dupa ce a devenit primul dragon barbos din Marea Britanie care a fost supus unui astfel de tratament.

Viitorul sot la lui Lizzie Griffiths a inteles alegerea femeii si stie ca aceasta are o legatura stransa cu animalul ei.

Foto: flickr.com

FOTO! Artistul care imortalizeaza viata de la mare inaltime... Un barbat a sunat la politie pentru ca sotia nu-l lasa sa se uite pe Facebook...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x