Antena Căutare

VIDEO: Aceasta este cea mai tare iluzie optică! Privește cu atenție imaginile din clip: Care este cel mai apropiat tablou pe care îl vezi?

O lucrare 3D, realizată de artistul britanic Patrick Hughes, a impresionat prin spectacolul pe care îl creează la o singură privire. Opera reprezintă o iluzie optică, ce face parte dintr-un curent numit "reverspective art".

O lucrare 3D, realizată de artistul britanic Patrick Hughes, a impresionat prin spectacolul pe care îl creează la o singură privire. Opera reprezintă o iluzie optică, ce face parte dintr-un curent numit "reverspective art", notează The Sun.

Cum funcționează? Acesta creează impresia că cel mai apropiat obiect din imagine se vede, de fapt, ca fiind cel mai îndepărtat.

Pe măsură ce îți deplasezi privirea în jurul ilustrației, pictura statică pare să se miște cu odată cu tine.

Inspirați de ineditul operei, te invităm să faci un test. Privește cu atenție imaginile. Care este cel mai apropiat tablou pe care îl vezi?

Ai încercat? Ce se întâmplă dacă pui o lingură de lemn peste o oală aflată sub flacăra de la aragaz (VIDEO)... Aproape un milion de oameni au fost impresionaţi până la lacrimi! Fotografia care te va face să crezi în DRAGOSTE şi car...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x