Antena Căutare

VIDEO! Cel mai emoționant clip de pe internet! Un câine a topit inimile lumii întregi, după ce a fost filmat purtând o găleată în gură. Motivul?

Clipul care înfățișează un câine însetat a făcut înconjurul internetului, reușind să stârnească emoții în toată lumea. Lucrurile stau cam așa: în Lima, capitala Peru, deficitul de apă este o reală problemă a locuitorilor, soldată inclusiv cu pierderi de vieți omenești.

Un câine, o găleată și o filmare ajunsă pe internet a reușit să Clipul care înfățișează un câine însetat a făcut înconjurul internetului, reușind să stârnească emoții în toată lumea.

Lucrurile stau cam așa: în Lima, capitala Peru, deficitul de apă este o reală problemă a locuitorilor, soldată inclusiv cu pierderi de vieți omenești.

Mai mult de un milion de peruani au fost nevoiți să-și părăsescă locuințele, după ce alimentarea cu apă potabilă a fost oprită, aceasta fiind contaminată cu noroi, în urma inundațiilor din zonă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Până la remedierea problemei, autoritățile au instalat în mai multe zone ale orașului containere cu apă potabilă pentru oameni. În acest context, cățelul care nu are nume sau stăpân și care s-a plimbat ore în șir cu o găleată în gură, în căutare de apă, a emoționat o lume întreagă.

10 concurenți ai unui reality show NU au fost anunțați că emisiunea s-a anulat. Au mai rămas în sălbăticie șase luni: nu... Imagini care te pun pe gânduri! Ai colăcei pe abdomen și câteva kilograme în plus? Nimic nu se vede din acest unghi de p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x