Căutare Live

VIDEO! Cum poti sa pasesti pe nori

Cine nu a visat macar o data in viata lui ca zboara sau pasaste pe nori? Opera unui artist argentinian poate indeplini acest vis oricarui doritor.

Tomas Saraceno este un artist argentinian a carui inspiratie principala sunt moleculele si norii. El a creat o structura masiva intitulata "On Space Time Foam", care iti da iluzia ca zbori sau ca pasesti pe nori.

Structura este confectionata dintr-o membrana din plastic transparent, pozitionata la 16 metri inaltime, sub care este asezat un compresor de aer care o umfla. Astfel, oricine indrazneste sa paseasca pe ea, va avea impresia ca pluteste.

Creatia este expusa in Milano, pana in luna februarie.

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri